Fortsatt litt småtteri.

Som overskriften sier blir det litt småstrikk fra min strikkepinne nå,,men jeg prøver og få bukt på bomullsgarnet mitt(blir aldri tomt) så noen kluter har det blitt. Greie smågaver og gi bort til gode venner. Litt godt og ha noe i hendene som ikke krever så mye oppmerksomhet. Klarer ikke sitte så lenge om gangen heller,,må stadig rusle rundt og bevege kroppen da den ikke er snill mot meg nå. Men er viktig med litt trim også:)

Ønsker alle en fortsatt fin uke. Klem til Dere alle

12 kommentarer
  1. Er visst mye eg ikkje ahr fått med emg her. Flink å bruke opp restegarn du. Skulle gjort det eg og, men ennå så har eg unskyldning om at eg ikkje ahr tid. gode kluter dette.
   Du skulle prøve lavkarbo. Det hjelper på vond kropp. Du vert ikkje frisk, men kroppen blir mye gladere og du verker mindre.

  2. Flotte, fargerike kluter! Elf Clobbers har jeg hatt en liten dille med, jeg også – og kommer nok sikkert til å lage flere. De er både pene og praktiske, og veldig morsomme å lage!

  3. Hei hei. Småtteri skal også gjøre…:) Friske fine farger, ser at flere og flere bli “avhengige” av slike hjemlagde kluter, så det er en super gave å gi…:)) Ha en fin uke, håper kroppen oppfører seg fint mot deg..:))

  4. Takk for ein veldig hyggelig kommentar på bloggen min 🙂
   Kanskje det er småtterier du strikker, men fine var dei iallefall, og nydelige fargar. Alltid greit å få kvitte seg med litt garn fra lageret 😉
   Ønsker deg vidare ein riktig fin lørdagskveld 🙂

  5. Flotte kluter i fine farger. Fint å gi bort også, for de er så gode å bruke de strikkede klutene. Fikk en slik klut sammen med en oppvaskbørste og zalo hos en venninne, og det syns jeg var kjempefint, pynteting har man liksom nok av, så å få en slik gave var supert.

  6. Tusen takk for koseleg kommentar 🙂 Gode klutar er alltid kjekt å ha på lur, og dine var fargerike og flotte. God bedring, og klem frå meg 🙂

  7. Virkelig en deilig bunke med vaskekluter.
   Selv har jeg ikke brukt annet enn slike etter att jeg først fikk prøve en:))så her blir nok mange venner glade.Ønsker deg en fin dag og god bedring til kroppen din:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg