Myke julegaver.

Fortsatt så strikker jeg litt avhvert her,og igjen blir det lange myke skjerf som kan snurres rundt halsen både 2 og 3 ganger. Er tenkt som julegaver dette også,litt ekstra blir det jo alltid:)

Strikkemetoden er ganske så enkelt,legger opp 28-30 masker og strikker kun rettstrikking frem og tilbake til 2 nøster er brukt opp. Så er dem sydd sammen i endene. Og vips så har en lange skjerf som nå er helt* in *.pinne nr 5.

Får nok lage meg noen selv etterhvert også,,har sikret meg noen nøster da det fortsatt er tilbud på dette garnet.


Ønsker alle en fortsatt fin 4.søndag i advent, og legger ut min yndlingsjulesang her. Vakreste sangen jeg hvet om:)

musicnodes
Oslo Gospel Choir / Maria Haukaas Mittet: Deilig er jorden

Klem fra

18 kommentarer
  1. Å så mye flott du har laga og de musene på headeren var bare helt topp mye flott tilbehør jeg har sjøl strikka litt julegaver men de kjem etter jul på bloggen men har mest strikka på en bursdagsgave til min yngste sønn. 10 CM ekstra på største størrelse på ryggen og 14 cm på arman .men er glad den er ferdig Ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nyttår

  2. gretashobby:Mange takk for det,,ja det er et deilig og kjempemykt garn som ikke klør på halsen heller. Er jo viktig det også:)) Så prøv det Greta:)

  3. solkro:Det er nok tenkt til voksne damer disse,barn hadde nok bare åpnet og sett,og kastet det fra seg.Artig at du venter på pakken din,,og håpe du får brukt den også:))

  4. Kjempestilige skjerf/halser . Dei såg veldig delikate ut. Er det eit godt garn å strikke av dette da? Må få lage noen sånne eg og. Har så mye eg har lyst til å lage no. Dei verdt nok veldige glade dei som får dem. Ha ein fin kveld videre.

  5. Når vi voksne får myke pakker er det noe av det fineste vi kan få,det er verre med barna men det kommer etterhvert som de vokser. Jeg gleder meg veldig til pakke i posten:))
   Ha en god søndag

  6. Mjuke heimalaga gåver er det finaste ein kan få! 🙂 Kjempefine, og dei såg fantastisk mjuke ut!
   Takk for hyggeleg helsing på bloggen min 🙂 Ha ein fortsatt fin advent du også, og god jul! 🙂

  7. Så flink du er ! De så veldig gode ut ! 🙂
   Besøk den nye bloggen min hos Femelle.no. Jeg er så heldig som får være en av deres 50 bloggere! Vil gjerne ha deg med som en av mine lesere <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg