Jeg har heklet igjen.

 Har hatt litt annet håndarbeid innimellom strikkingen også. Og nå fikk jeg heklet dem ferdig,,så gjenstår og pakke dem inn.Grønnfargen er litt dypere grønn en det bildet viser. Men ble fornøyd selv. 

Men nå skal jeg strikke ferdig noe annet i kveld. Jammen går det unna nå,,,men alle mine skal få:))

Ingen gjemt og ingen glemt. Fortsatt en fin kveld til alle som har tid til og titte innom her.

                                             

19 kommentarer
  1. Hei. Innom i dag og eg. Ønsker deg ei kjempefin jul. Kan hende eg stikker innom att, men om ikkje så har eg overbringt mine beste ønsker for jule til deg no. Vi blogges min venn

  2. Å dem va nydelig de dukan, flott farge!! Sånne kunne æ godt tenkt mæ å prøvd å hekla:). Du e bare superflink, og sjalan/skjerfan va også flott:). Så må jeg få ønske deg og dine en riktig god jul!!

  3. Disse var helt toppers da, og nydelig grønnfarge som passer bra i min TV-stue. Tar du imot bestilling? pris? størrelse? Etter jul selvfølgelig.

  4. Greta:Tusen takk for ros,hekler ikke så mye lenger jeg heller. Men godt med noen avbrekk fra strikkepinnen. Joda,har fått gjort alt som må til,og samtidig fått strikket litt. Men det som ikke har blitt gjort nå,,det får bare være. Nå skal jeg bare kose meg i julen:)

  5. Skjønne duker. Eg heklet sånt før. Men eg har mista heilt gnisten på det. Skulle ønske det kom tilbake. Det vert nok ein fultreffer for den som får dem. Skal sei du har laga mye til jul. Kan ikkje hatt tid til mye anna. Ha ein produktiv kveld, for du holder vel på enno? klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg