Favorittluer igjen.

Nå er jeg i mitt rette element igjen,for meg er nå julen over og jeg kan atter engang begynne og følge med på hvor mange minutter dagene nå går frem med igjen,,ja hele 4 minutter lengre er dagen blitt:) Og strikkepinner er igjen tatt frem og koser meg med dette når kvelden kommer. Og da jeg ble spurt om og strikke lue til denne damen så ble jeg faktisk glad,for nå hadde jeg ikke noen spesielle planer om noe annet. Jo har blitt spurt om og strikke klær til baby born dukken. Så det kommer etterhvert litt av det også utover nyåret. Her er 2 luer jeg har strikket nå,den ene er i dag sendt til Tonstad og den andre er det min venninne som har blitt eier av. Men for Dere som vil strikke den så ligger jo mønsteret under strikkeoppskrifter

 Garn 2 – 3 nøster Nepal,,og pinne nr 3½ til vrangborden,og nr 5 på resten.

Fortsatt en fin romjul til alle sammen. Stor klem fra

7 kommentarer
  1. Lue med blomst – kjempefin!
   Vil med det samme takke deg for året som har gått, og for hjelp med mønster!
   Godt nytt år med mye handarbeidsglede!
   Klem Magnhild.

  2. Hei Mariane . Nydelige lua. Nå er siste dagen i dette året komt , tiå den fyge. Eg må få takka deg for året som har gått og ønska deg og dine et gått nytt år.

  3. Her var jo meir her jo. Dei er fine dei luene. Veldig kjekt å få sånne oppdrag. veldig kjekt med sånne skjerf som du har strikka under her også. Vi må jo av og til lage noe til oss sjølve også.
   Vi blogges i 2012 klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg