Nye luer og en engel kom i posten

Heisann:)  Føler jeg har hatt en litt treg start med blogging her nå på nyåret,,men når en ikke har noe fornuftig og blogge om så får det bare være. Men har vært innom og tittet og lest hos flere av Dere,,men desverre har ikke alle fått noen kommentarer fra meg. Som sagt så har * gløden * vært litt laber nå. Men kommer nok sterkere tilbake igjen snart. Er jo mange som er flinke til og skrive innlegg hver dag,,ja kanskje flere om dagen. Så har nok ikke fått med meg alt som skjer eller har skjedd. Så beklager alle Dere som jeg ikke har gitt noen kommentarer til. Men mine strikkepinner går fortsatt sin vante gang,,så denne gleden er der fortsatt:))

Jeg starter det nye året som jeg avsluttet det gamle med og legge ut 2 nye luer som også er en bestilling. Men kommer noe småtteri etterhvert igjen.

Og så vil jeg vise frem en liten vakker engel jeg var så heldig og få av solkro i posten her en dag. Så mange tusen takk,for jeg elsker pynteengler i alle varianter. Så du traff blink her:))

Vil få takke for alle vennlige og rosende ord fra hver og en av Dere gjennom året som gikk,det gir meg en glede og holde på med mine håndarbeider om det er stort eller smått ♥ Så fortsatt fin start på året til alle:))

Klem fra

13 kommentarer
  1. charlotte82:Tusen takk for det,,og jeg strikker gjerne lue til deg,men jeg har ikke FB profil,,men du får kontakte meg her igjen så ordner det seg:)Har du blogg?

  2. åååå så fine luer! kunne du strikke til meg i hvitt? 🙂
   har du fb? send meg gjerne på innboksen da:)
   charlotte paulsen

  3. Så kos med et blogginnlegg fra deg igjen…nydelige luer <3
   Siden man hører lyden av flittige strikkepinner hos deg...så kan du jo rett og slett bare ta et bilde av strikketøyet og det ferdige produktet...mer enn bra nok blogginnlegg...jeg elsker å se alt det fine du lager 🙂
   Samtidig skal jo det å blogge være noe vi gjør i glede og ikke følelsen av å må...så jeg tror vi alle har godt av en bloggpause når vi føler for det <3
   Jeg gleder meg i hvertfall til blogginspirasjonen din er tilbake 🙂

  4. Så fine luer, det var en nydelig blåfarge.
   Kjenner til det der med at blogglysten går litt i bølger. Og så er det ikke så gøy å ta bilder når det er mørkt omtrent hele tiden. For det er jo kjekt å kunne vise fram tingene på en god måte.
   Håper uansett at 2012 blir et godt og kreativt år for oss alle sammen. 🙂

  5. Hei. Godt å sjå deg att. Luene er flotte som vanlig. Kjekt med bestillinger også. du har laga noen slike no etter kvart så dei går vel av seg sjølv. Spennde å sjå kva anna du lager. Eg holder på med to oppdrag og ein ahug med småprosjekt. “jobb” på dagen og småstrikk om kvelden. sånn som eg liker det. Vert berre så sjelden ting vert ferdig. ein oppdraget måtte eg legge til sides for eg gjekk tom for garn. venter på å få tilsendt meir.
   Du får ha ein fin kveld så skrives vi nok snart. Natta

  6. God morgen Marianne. Det er flotte luer du strikker,ser den modellen har blitt svært populær.
   Håper formen kommer seg fort det er jo ikke noe hyggelig å gå rundt kraftløs,vi går mot lysere tider og godt er det:))
   ønsker deg en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg