Se min kjole.

Igjen så kommer det mere nye klær til dukken,og begge antrekkene er strikket i tynt baby garn og på pinne nr 2½-3. Så det tar tid og få slikt småtteri ferdig også. Dessuten er jeg litt ekstra raus på maskene på kjolen,,liker litt vidde. Og selv om det “bare“er dukkeklær så syntes jeg det også skal være pent. Litt artigere og kunne selge og gi bort da:) Er mange som mener det kun er gamle damer som sitter med slikt pyssleri…..hihihi…. Men får tro hva dem vil for min del,for dette er artig og lage uansett alder:)

 

Og igjen er det noe nytt på pinnen,,kjøpt et nytt hefte med mønster,,så det er mye som frister der.

Og igjen vil jeg få si takk for alle skjønne kommentarer fra Dere alle ♥

 

13 kommentarer
  1. Så kjempefine dukkeklær du har laget. Har du noe mønster du kan dele. Det var så mye fint du har strikket

  2. Så herlige klær til dukken. Har laget mye dukke klær i årene, da to av jentene mine var små. Nå må jeg vente på barnebarn, gøy å strikke baby tøy og. Ha en fin dag.

  3. Hei søta.
   Owww for noe lekre klær denne “babyen” får!! Er IKKE bare gamledamer som strikker slikt, for noe tull:) Samme hva en strikker så lenge en koser seg, strikking og hekling er jo som du vet terpai for min del:)))
   Tusen takk for fine ord på bloggen min<3
   Er du litt imponert nå over hvor "flink" jeg har vært de siste dagen:: Er veldig fornøyd selv, og blir jo så kjekt å være tilbake når en får sånne herlige, fine og varme kommentarer fra deg!
   Du er herlig<3
   klem på du

  4. To nye flotte antrekk att. No må du slutte å friste meg hehe. Skal i alle fall ikkje begynne på noe nytt før eg har kome rundt på haugen min. Da tar sin tid å lage sånne sett ja. Spes for emg som berre strikker no eit 2-3 timer kvar 14 dag på kvart plagg. Veldig fine begge antrekka.
   blir sikkert like flott det neste antrekket du lager også. Ha ein fortstt flott dag

  5. nydelige antrekk til dukken,og jeg faller da inn i gruppen med gamle damer:))ja for jeg har også dukkeklær på pinnane no:)) det er iallefall mye mye bedre kvalitet på disse plaggene en det man får kjøpt i lekebutikken

  6. Helt Nydelig Marianne og min lille Rose for det er faktisk navnet på mitt barnebarn må bli litt større men da gleder jeg meg veldig til baby born og dukke klær:)
   Ha en super dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg