Noe deilig i vente…

På en slik en kald dag så drømmer jeg om gode varme dager igjen,,ja faktisk så er det kun 6 uker i dag til vi drar nedover til Puerto Rico igjen. Samme hotell som sist vinter også….

Her bor vi i høyden og har en flott utsikt og med sol fra morgen til kveld. Og kun noen meter fra shoppingsenteret Europa.

Skal ikke klage på denne utsikten her,og bare det og sitte ute med kaffekoppen på morgenen og nyte dette synet…

Her bor vi nærAmadores,så blir helt sikkert noen rusleturer ned på denne skjønne stranden også..og gå ned er enkelt,,men skrekk og gru på turen tilbake. Men drosjer er det nok av der,,og ganske billig.

Så nå kan jeg begynne nedtellingen til ferien,,så er det noe rart jeg smiler og er glad her:))

Er det en ting som er sikkert,,så skal jeg kose meg her i 14 dager:))

 

Helsebringende for kropp og sjel dette:)

 

 

 

 

 

 

23 kommentarer
  1. Ikke noe rart og glede seg til noe slikt – skullle ønske det bar meg . med det blir vel min ønske også snrat ,) Ny gleder får det går alt for fort der nede ,)

  2. passion4lifeandtravel:Takker for det,ja stedet er suverent det,og bare vi får varme så er det nesten det samme hvor vi bor. Men liker utsikten,og har vært der før og blitt kjent i området og ikke minst dit vi går og spiser. Der gjør dem alt for oss,så det er nesten pinlig. Men skal prøve og få tatt noen flere bilder. Ferie er det datafritt for oss:))Da nyter vi masse annet:))

  3. Hege: Koselig og høre fra deg igjen,,og nå har du vel feiret ferdig jubileet nå,,og takk igjen for ros. Ja det er flere så jenter som vil få glede av dette:) Ja når jeg var yngre og i mere form,så elsket jeg vinter og ski både bortover og helst nedover,og var på fjellet flere ganger på vinteren,,,men nå har den tid passert for meg. Så har nå mere glede av varme på kroppen:)

  4. Rita: Mange takk skal du ha,og en skal nyte livet mens en kan og har muligheten. Men er så lang flytur til Thailand for meg med den leie ryggen,,så holder meg til 5-6 timer i fly,,det holder lenge for meg. Men ønsker deg en herlig ferie til onsdag,,,,og ja mere strikking på gang:))

  5. ÅÅÅÅÅ…så fine bilder <3
   Bare 6 uker igjen...så er dere der <3
   Forstår godt at dere liker dette stedet ...ser kjempefint ut...
   Og jeg håper virkelig det kommer mange blogginnlegg fra alle deres opplevelser her denne gangen.
   For jeg har også begynt å glede meg til å være med bloggen din på tur 🙂
   .....om du ikke blogger mens du er der...så ta i hvertfall bilder av alt og lage mange fine innlegg når dere kommer hjem <3

  6. siljeirenehobby:Ja det er godt og ha litt og se frem til,,og du hadde nok sikkert trengt dette,,er det ikke noen muligheter for en behandlingstur da Silje? Men takk for at du likte bildene her:)

  7. hei hei. Lenge siden jeg har vært innom på besøk hos deg…har liksom “frosse” fast i kulda:) Utrolig nydelige baby born antrekk du har laget, må være veldig populær hos små frøknene.Skjønner godt du lengter til litt sol og varme, godt å ha noe slikt å se frem til:) Ha en fin helg:)

  8. Det er så spennende å gå inn å se alt det flotte du lager! Ser også at du har noe å glede deg til…deilige varmen,sol kos og bading..Godt å unne seg det,så laaaang vinter vi har.Jeg selv unner meg det,drar snart til Thailand selv.Har en sparrebøsse,der jeg legger unna noe da og da..alltid spennende åpne den..derfor blir det syden på meg også 😉 Ønsker deg en god tur,når den tid kommer 🙂 men regner med at det blir mer strikk hos deg før det.Superstrikker er jo det du er.Gleder meg å titte innom her igjen 🙂

  9. Mmmmmm så herlige bilder, litt varme gjør ikke vondt nå nei:) Så kjekt at du har noe å se frem til og at du vet at du kommer til et sted du liker og trives på, det blir kjekt det:)
   Er har det kommet et par snøfnug i morgentimene, liker ikke så veldig godt, men hva kan en gjøre, vær er vær:) Vi satser på hyttetur i helgen og der er det masse snø, kjekt for jentene det:) Nei, nå skal jeg så på bildene dine en gang til for de var så “varme” og gode så kan jeg jo drømme meg avsted til varmerestrøk:))
   Ha en fin torsdag min venn<3

  10. akbhandy:ja det er kjempedeilig med en tur etter vinteren,du var nede der i sommer du vel? Vi har kjøpt oss opp litt og tatt en nyrenovert leilighet på Babalu med Apollo. Ligger veldig fint til her:)) Bodde jo nede på Morasol i sensommer,,,men trives best oppe i høyden med flott utsikt:)

  11. gretashobby: Jeg har stor koffert,,men skal desverre ha plass til så mye annet,,så du får nok reise med din T,,Ja er deilig og ha noe og se frem til. Vi har bestilt reise for september alt,,og det var heller ikke noe for tidlig. Det begynner og bli utplukket på turer alt:)

  12. Sirdalsrypa: Ja vi skal bo i høyden,,men en trenger egentlig ikke og gå i bakkene,,drosjer i fleng,og deilig rundt bassenget på hotellet også:) Og en behagelig varme som passer til Nordiske kropper:)

  13. Åhh, det der så deilig ut. Blir nok godt med en slik tur ja. Kjenner jeg kunne tenkt meg er tur dit jeg også. 🙂 Hva heter forresten det hotellet?

  14. Det er noen som har det :0). skal lure meg med i kofferten din eg. hihi. Håper å få råd til ein tur til høsten vi og. Greit å ha noe å gå på til vinteren. Kjenner det i år att vi ikkje var til syden i 2011. Få¨r håpe vi får det til i år. Kjekt å ha noko å sjå frem til ja. klem

  15. Skjønner godt att du smiler stort når en slik herlig opplevelse ligger og venter:))nydelige bilder,
   Du sier det går greit å gå ned til stranden men ikke tilbake,hvorfor det da?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg