Nå er det stopp!

Etter en lang periode med strikking av dukkeklær så tar jeg nå en pause fra dette. Men har kost meg veldig med dette,,så kan nok tenkes det blir noe mere…….men ikke nå:) Har heller ikke noe spesielt på gang,,men noe finner jeg sikkert på og strikke. Er mange muligheter,men fantasien stopper opp…:)  Ellers vil jeg bare få takke alle Dere som la inn gode ord når jeg mistet min fine parakitt forrige søndag,,dette var fint av Dere….så fortsatt er det trist og ikke høre kvittringen….:(( Men har i dag vært i kontakt med en fugleoppdretter,så noe på gang har jeg utover:)

Et vårlig sett til dukken:)

Og rosa må det igjen bli:)

Må Dere alle ha en fin uke som kanskje blir enda mere vårlig,det hjelper for hver dag som går:)
Klem fra

 

 

33 kommentarer
  1. sv: så utrolig koselig! Ja det skjønner jeg:) Gleder meg veldig til å hente han i slutten av neste uke eller førsten i uka etter det! To små gutter å holde på med jeg da, også får Henry litt selskap når jeg blir borte på jobb eller er borte ellers. Skal bli deilig å ikke få så dårlig samvittighet når jeg forlater huset 🙂
   Ja skjønner det er veldig trist, er aldri noe moro når våre fjærkleddevenner forsivnner.. Men blir nok bra med en som kan livne opp hjemmet, lykke til!:)

  2. God morgen min skjønne<3
   Huff så trist å lese at du har mistet fulen din:( Ikke noe kjekt i det hele tatt!!! Håper du får en ny om ikke så lenge:)
   Nydelige dukkeklær du har laget, du er kjempe flink<3
   Takk for fine ord på bloggen min, alltid like kjekt og godt å høre fra deg. Jeg er så heldig at jeg har hatt noen gode dager på hytten, jeg nyter hver en dag som er mindre vond en normalt, håper det varer lenge!!!! Har hatt noen gode samtaler med jentene mine så de er blitt så flinke og gode og hjelper meg litt mer eller tar litt mer hensyn på mine dårligste dager, så prøver jeg å være enda snillere/god mor på gode dager:) Ser ut til å fungere dette. Er ikke noen lett å fortelle de at små vanlige ting/lyder osv er fryktelig vondt. Men jeg er velsignet med jenter som er fulle av godhet så jeg skal jammen meg settepris på de så mye jeg kan og være ekstra snill og god når jeg klarer, de er jo alt for meg:)))
   Nå er det lørdag og solen skinner, herlig! Tror jammen meg det er en jente her i huset som skal ha en venninne på overnatting her...:)))
   God god klem til skjønne gode vennen min<3

  3. Hege:Tusen takk skal du ha,og jeg gir nok ikke opp med dette. Men vil strikke noe annet nå:) Ja her er det ganske så vårlig om dagen og ikke noe snø,,bare veier,,ja vi er heldige her nede i Østfold:)

  4. Hei hei. Er jo bare så nydelige antrekk, skikkelig flott strikket:) Om litt er nok lysten tilbake på å strikke små klær igjen:) Ha en fin kreativ uke, våren er vel i full anmarsj hos dere nå? Mildt og fint her også, men jeg vil nok beholde en god del snø enda..:)

  5. Det vartrist å høre at du hadde mistet fuglen din. vet hvordan dt er .Jeg mistet undulaten min etter femten år for vel et år siden og det ble veldig stille tantebarn hørte den mange mnd etterpå når de var på besøk den hadde jo liksom alltid vært der. Ellers så har du nu som vanlig strikka mye lekre dukkeklær.Det er nu bra at du finner deg en ny liten venn, det har ikke jeg gjort,er for mye borte men det er nu mye selskap i småfugler jeg mater nu de ville og følger med på dem Haen fin uke klem.

  6. Kjempe fine sett 🙂
   Fantasien har stoppet opp her også, pluss at jeg har begynt og jobbe, så hos meg tar ting litt tid 🙂
   Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  7. Skjønne dukkeklær! Det grønne var knallfint. Det er klart at en kan bli litt lei, men da kan du finne på noe annet håndarbeid i en periode. En har alltids noe å henge fingrene i.

  8. Hey, hva med å strikke sauefellstepper da? Siste bladet Familien har oppskrifta 🙂 jeg bestiller meg garn, men ikke orginal til mønsteret, fant myyyyye billigere og tilsvarende hos garnstudio :):)
   Håper du finner inspirasjon til noe snart, alltid moro å se hva du lager 🙂
   Klems

  9. Magnhild:Så koselig det var og få deg på besøk igjen,,og takk for all ros:)Har egentlig tenkt litt på hekling igjen,,så hendene blir ikke arbeidsledige. Fortsatt fin dag på deg også:))

  10. Hei!
   Skjønner at savnet ble stort etter en så nydelig fugl.Vi blir jo så glad i kjæledyra våre. Så bra at du anskaffer deg en ny!
   Har beundret alle de fine dukkeklærne du har laget. Gleder meg til å se hva du finner på nå.
   Her hekles det for tiden: grytekluter,nålputer og muffins.
   Ha en fin dag!

  11. Greta:Tusen takk skal du ha,,men jeg liker og strikke i tynt garn og tynne pinner aller best,,men noe småtteri blir det på pinnen:) Ja du er jo en kløpper med mange jern i ilden samtidig,,godt gjort det Greta. En ny venn blir det i april,,må klekkes ut egg først:) Blir spennende det:)

  12. fruensvilje:Mange takk Connie,litt småstrikking blir det hveit du,klarer nok ikke legge vekk pinnene for lenge,,da får jeg abstinenser,! Det er smart og tenke litt langsiktig på noe som skal brukes til neste vinter,,godt med alt som er unnagjort:) Ja en ny fugl blir det i april en gang,,,så gleder meg til det:))

  13. Marianne:Dette var koselig og høre,,og at du fant veien tilbake her med navn og bloggadresse er det beste. Så kommer en tur innom deg snart:)Det er masse hygge i strikkingen,,og alltids noen som vil ha et eller annet være seg store eller små:)

  14. solkro: Tusen takk for ros,,og det er litt bedre nå,,men savnet er der. Men som du sikkert skjønte på innlegget så skaffer jeg meg en liten ny venn i begynnelsen av april,,,må klekkes ut noen egg først:) Blir en undulat denne gangen:)En klem og et stort smil tilbake til deg også:)

  15. Sirdalsrypa: Ja det er vondt selv om det er fugl eller katt /hund,,,men har hatt mange dyr gjennom årene,,og denne gangen tok jeg det hardt,,,! Men tusen takk for litt ros også Grete:))

  16. Kan nok vere kjekt å strikke noe anna med anna pinne tjukkelse kanskje. Skikkelig delikat dette også. Holder på med 2 kjoler ei bukse og 2 jhakker eg no. Heilt uforbedrelig. Og amnge andre ting samtidig.
   spennde om du får deg ein ny venn. ha ei flott uke min venn

  17. Så nydelig, flotte sett . Du er kjempeflink. Glad blir nok den som blir evt. eier av disse.

  18. nydelige dukkeklær:)tenker du tryller fram litt annet også utover,men våren er i emning og da er det deilig å nyte tiden litt ute også:)jeg strikker vintersett til det yngste barnebarnet slik att det er ferdig til neste vinter:)
   ønsker deg lykke til om du skaffer deg en ny fugl:)

  19. Hei !! 🙂 Kjempenydelig dukkeklær sett du har strikket. Kommenterte her inne hos deg for ett par uker siden. Og du etterlyste att jeg ikke hadde lagt igjen adresse hos deg med min blogg. Det skjedde tydeligvis en feil. Men håper du kommer frem nå. Men ihvertfall kjempeinspirerende å se alle de nydelige dukkeklkær settene inne hos deg. Strikker til 2 tvillingnieser.
   Mvh Marianne fra Trondheim 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg