Litt om strikking,og noe og glede seg til:)

Nå har det vært rolig noen dager fra meg her,,men det er ikke alltid jeg føler for og sette meg foran denne skjermen. Og nå har jeg ikke noe og vise frem av ferdige strikkesaker,,men det kommer etterhvert. Jeg hadde ikke noen spesielle planer om hva jeg skulle starte på og strikke etter alle plaggene til dukken var ferdig. Men det er fortsatt mange  snille bloggere rundt som kom med flere forslag om hva jeg kunne starte på. Og jeg fikk også flere mønster på diverse saker som jeg kunne strikke. Så plutselig måtte jeg nesten velge hva skal jeg starte på,,,,,litt av et luksusproblem dette:) Men min snille venninne kom med en bærepose full av garn til meg om fredag,,og dette garnet er jo perfekt til det jeg nå holder på med nå. Så mange takk alle snille jenter/damer som gir meg tips og råd og mønster:)

Ellers er det fortsatt et stort savn etter min parakitt som desverre måtte avlives,,og det er noe som mangler her i huset,,noen ganger er det nesten så jeg går og leter etter den her,,er liksom som jeg hører den roper. Men som jeg skrev for en tid siden så har jeg vært i kontakt med en fugleoppdretter,,og jeg er heldig for i begynnelsen av april kan jeg dra og hente meg en ny liten kamerat som nettopp er blitt klekket ut. Og denne gangen blir det en undulat som skal bli min nye husboer:) Så gjett om jeg gleder meg:)) Dette bildet her er fra fugleparet som har fått barn,,så blir spennende og se hvilke fargekombinasjoner dette gir. Tror selv det blir pene fugler jeg:)

Så nå må jeg få kjøpt et nytt bur og tilbehør snart. Og jeg ser frem til kvitter og litt liv i stuen igjen.

 Nå skal jeg ta en titt hos flere her,,og så kommer jeg tilbake med mere en annen dag. Og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger som har kommet inn både her og på mailer:)

 

 

14 kommentarer
  1. Flotte farger på begge fuglene, så det blir sikkert et nydelig lite fuglebarn også 🙂 Koselig at du skal få deg en ny kamerat, det hjelper hvertfall litt på sorgen! Ønsker deg en flott helg og gleder meg til å se bilder etterhvert av det nye familiemedlemmet ditt 🙂

  2. Så nydelige undulater. Det blir nok en fin liten “baby” på deg. Gleder meg med deg!
   Og spennende å se ditt neste handarbeidsprosjekt!
   Ha en koselig helg!

  3. Gratulerer med kvinnedagen du vakre kvinne og kos deg hos frisøren i dag.
   Kanskje vi får et lite bilde av den flotte damen som har vært hos frisøren…..
   Viktig å gjøre gode ting for seg selv(selv om vi kvinner kanskje ser på frisøren som ren nødvendighet…thi hi) <3. Stor klem.

  4. Så kos det blir med litt kvitring i stua igjen, selv om du savner fuglen du hadde.
   Blir spennede å se hva du skal strikke fremover også. Spent på hvilke tips du har fått.

  5. Så trist at du mistet en god kamerat.Forstår godt at det føles tomt.Hyggelig at du skal få deg en undulat.Mye selskap og hygge med undulater.Hadde en engang som snakket og etterlignet tlf.Ga oss en god latter mange ganger.Gleder meg til å se din lille venn:))

  6. Så koselig at du skal få deg en undulat. Hadde også en undulat da jeg var yngre og det var mye selskap i den. Gleder meg til å se den lille du skal få deg. 🙂

  7. Synes det er så kos at du får en ny liten kvitrende baby i huset snart <3
   Mammaen og pappaene er jo bare så fine, så din må jo bare bli nydelig...gleder meg til den kommer og de første bildene kommer på bloggen.
   Lurer også på hva slags håndarbeide du holder på med nå. Klem

  8. Så koselig at du skal få deg en ny hjertevenn, for det er jo det de er disse dyra våre!
   Gleder meg til å se den “nyfødte” ……!!!!
   Bestandig spent på hva du holder på med, jeg har begynt på ei damejakke fra Arne & Carlos nye strikkehefte, holder også på å sy et vognteppe til
   en som ikke er født enda! Vårklem fra meg!

  9. God morgen. Å blogge er noe man skal holde på med når ein har lyst. Har sjølv prøvd å skrive innlegg når lysten ikkje har vore er. Det vert ingen gode innlegg. Ikkje vert det gode kommentarer om ein har bloggrunder fordi ein føler ein må ikkje fordi ein har lyst.
   Så spennde å sjå kva det er du velger da å lage da. Har noen tanker men holder for emg sjølv ei stund til. :0).
   Ser du har noko å sjå frem til ja. Kjekt når du veit kven som er foreldra og kan følge prosessen også. Det vert bra ja og spennde.
   Takk for hyggelig kommentar. Eg har eit spørsmål til deg, men tar det på melding. ha ein super dag og uke videre. klem

  10. Det må bare bli et nydeligt barn av det flotte paret der:)lykke til med den.
   Du holder iallefall korta tett til brystet:)ingen forsnakkelse om hva du strikker på hi hi,det blir spennende å se hva du har funnet på.
   For tiden strikker jeg et vintersett i tynn babyull i str 2 år,har en halve genser igjen:))
   ønsker deg en kjempefin dag

  11. Jeg har hatt undulat og den var min eneste trøst der jeg bodde alene på hybel i Oslo, så at fugler kan være gode venner og “kjæledyr” det er sikkert.
   Så flott at du fikk både strikkeoppskrifter og garn :)) da er det bare å sette i gang og kose seg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg