Zalo-kjoler og noen kluter.

Etter og ha tittet litt rundt på flere blogger som jeg ikke har besøkt før,,så fant jeg endelig mønster på zalokjolen. Hadde nok sikkert klart og heklet denne uten mønster ettersom jeg tidligere har heklet kjolegrytekluter,,og er jo den samme fremgangsmåten men med litt flere luftmasker og litt lengre lengde. Og mønster fant  jeg her  http://bagatellar.blogspot.com 

Jeg har heklet dem i Gjestal Bomullsport og nål nr 3. Så flere  skal det bli av disse,,har allerede gitt bort en,og min venninne skal også få syntes jeg ettersom hun rett og slett fortjener det:))

Så har det også blitt noen nye kjøkkenkluter,,lite spennende og vise frem,,men skitt au :))

Dette var det som ble utrettet her i helgen mens andre slet seg gjennom både 3 og 5 mil på ski:)) Og ikke forglemme skiskytingen:)) 

Nå blir det vel ikke så mye mere håndarbeid,,pakking er prioritert her nå ettersom jeg onsdag morgen sitter på flyet til Gran Canaria…..oh jeg gleder meg….til mye fremover nå:))

Og takk igjen for alle koselige kommentarer på tidligere innlegg. Klem fra

 

 

29 kommentarer
  1. ååh disse hadde vært morsomt å prøve, hadde det vært mullig å få mønsteret siden linken ikke funker?

  2. Hei.
   Nydelige zalo kjoler. Har vært inne på den bloggen som du hadde funne oppskriften men den er slettet. kurte på om du ville dele oppskriften med meg. Har vært leita men finner den ingen plass.
   Mvh solfrid

  3. Christine: Takk for ros,angående garn til kluter så er det nok greit med bomull. Men selv bruker jeg Mor Aase bomullsgarn,eller Tuva,og Gjestal Bomull sport. Men kan bruke mye annet bomullsgarn også,,Paris fra Drops er det flere som benytter også.

  4. For noen søte zalokjoler 🙂
   Lurer på hvilke garn som er lurt å bruke når en skal hekle eller strikke vaskekluter? er det 100 % bomull eller polyester og akryl?

  5. Skikkelig søte kjoler, virkelig smart:) Kluter får man jo aldri nok av, blir liksom morsommere å vaske med friske farger på klutene. Håper du får en knall fin tur til varmere strøk, godt å få samlet litt vitaminer:) Kos dæ:))

  6. Så flotte kluter og zalo dukker…sånne laget mormoren min som alltid drev med håndarbeid…og bestemoren min laget også allverdens flotte ting 🙂
   Blir så imponert over alle de fine og kreative arbeidene dine <3
   Vel...nå er du i vei til varmen for å kose deg og nyte sol og sommer...så herlig...og jeg ønsker deg den herligste turen i verden...og jeg har jo bestilt mange fine bilder som skal pryde bloggen din når du kommer hjem <3
   Kjempeklem

  7. Dei er stilige dei kljolene der. Eg kan gjerne tenke emg å bestille ein i svart og kvit eg. Men ingen hast og det er berre viss du har lyst. Tenke på det skal du ikkje gjøre no, men når du har landa etter turen deres, så kan du vurdere det :0)?
   alt må da frem. Kluter også. Det er da litt arbiede i de og. Og veldig gode kluter er det.
   Ønsker deg god tur eg da. håper du får ein like bra tur som vanlig. kosa deg og ta emd litt bra ver til oss og. Like mye skodde som vanlig her. esj

  8. Så søte, sånne husker jeg mamma hadde når jeg var liten =P
   Ønsker deg en herlig tur til Gran Canaria! Nyt sola og varmen, og kos deg masse!

  9. først av alt må jeg få si att du no har masse lekkert til kjøkkenet:))artig med dei zalokjolane.
   Og så det beste riktig god tur:))kos deg masse og nyt varmen.Her blir det snart et par netter på hotell i Trondheim siden vi skal i barnedåp,koselig det også:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg