Våres nye Hobby.

Jeg starter med og vise frem noen bilder fra våres nye campingvogn som vi får til mandag,,en Hobby Prestige 2012modell. Denne kjøpte vi for noen uker siden,og ettersom vi har vært på ferie nå så har forhandleren hatt tid til og få den helt ferdigstilt med diverse utsyr som skulle på plass. Så blir både spennende og artig med noe nytt igjen. Vognen vi hadde gikk nå på sitt 13.år,,og forteltet har vært sydd om og var ikke av beste kvalitet lenger,og litt fukt i et par hjørner i vogna også. Så nå får vi litt og gjøre i påsken igjen. Men denne gangen kommer den renvasket og bare til og flytte rett inn.  Kommer med flere bilder når alt er på plass igjen.

Dette blir en lys innredet vogn som jeg kommmer til og kose meg masse i utover våren og sommeren. Så flere bilder kommer snart:)

12 kommentarer
  1. Hei og vel overstått påskefeiring! Gratulerer med ny fugl og ny campingvogn. Nydelig fugl og flott campingvogn, så fint med lyse farger, ser ut som rene luksusvognen. Du får kose deg fremover med strikking, fugl og campingliv!!!!

  2. gratulerer så masse Marianne,denne var superflott.Savner campingvogna vår som vi selte for noen år siden,om det blir en ny etterhver får vi se vi er iallefall veldig glade i å campe:))velkommen hjem igjen også,fra sommer og sol,håper våren holder seg hos dere.Vi har fått skikkelig vinter igjen men håper inderlig att det forsvinner like raskt som det kom

  3. Hei.
   Lenge siden sist,men nå er jeg her igjen:-)
   Nydlig vogn dere har fått dere,vi kjøpte ny i fjordhøst.Hobby det også.Vi storkoser oss der og nå skal vio snart dra og feire påska i vogna.Ha ei riktig trivelig påske.

  4. Gratulerer med kjempefin og innholdsrik vogn. Den blir det nok herlig å ta ibruk!.Håper dere får fint påskevær! Lykke til!

  5. Flott vogn!! Kjører dere mye rundt, eller har dere fast plass noen steder? Har campet i campingvogn siden 83, de siste årene i bobil. Vet ikke hvordan jeg skulle feriere ellers. Super ferieform :-))

  6. Gratulerer med ny vogn.Den er bare lekker.Skal selv campe i påsken.Gleder meg vilt til noen fridager.Håper værgudene er vennlig innstilt også:))Kos dere masse i den nye vognen:)

  7. Den der så utrolig flott ut forstår godt du gleder deg masse til å være i den vognen:)
   Ha en flott søndagskveld Marianne og goe knib<3

  8. Så utrolig lekker, og jeg gleder meg også til å få kose meg med mange fine bilder av den fremover <3
   Dere kommer jo bare til å elske denne!!!!
   ...Jeg visste ikke at campingvogner kunne være så fine...
   .....så gøy det bli å kose seg her...og jeg har bestilt mange flotte bilder fra hver eneste krok <3. Klem.

  9. Den var kjempelekker, rene luksus leiligheten. Blir nok flott å feriere i den. Gratulerer 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg