Tre ting på en uke.

Jeg håper alle har hatt en flott påskehelg og nå går den mot slutten for denne gangen. Dagen i dag startet med regn og dermed ble det en innedag med fyr i ovnen og faktisk tok jeg frem hekletøyet igjen. Har ikke rørt håndarbeider på lang tid nå,,og det har sine grunner da så mye annet har fått min oppmerksomhet igjen. Men som sikkert fler nå hvet så har vi skaffet oss en ny campingvogn og ikke minst en liten undulat som også skal ha både stell og litt oppmerksomhet. Så påsken nå har gått med til og kjøre frem og tilbake fra campingen og alt som ble tatt ut fra den gamle skal jo inn igjen i den nye. Og er utrolig hvor mye det var i skapene,men nå har jeg sortert og kvittet meg med mye unødvendig ting. Men forteltet drøyer vi litt med og sette opp ettersom en vil være sikker på at det ikke kommer noe mere snø her. Og fortsatt er vi jo tidlig i april enda,,men er bare og håpe varmen og våren slår til for fullt snart. Her er noen bilder frasist mandag når vi fikk den nye på plass,men litt vedmodig og se at den forrige dro fra oss. Men den var like pen og velholdt,så allerde dagen etterpå var den solgt alt. Men er jo artig med noe nytt også.

Her er den dratt frem fra plassen,,og nå kommer selgeren kjørende med våres nye Hobby.

Og her er den nå blitt dratt inn på sin plass. Så litt justeringer med høyde og få satt på støtter så står den nå som den skal.

Her er altså en ny vogn og ikke minst en ganske så ny bil også som vi hentet i Oslo om onsdag,,så nå tror jeg selv vi skal være ganske så fornøyde over og ha sluppet unna flere reperasjoner av en bil som begynte og gå på helsen løs,,blir dyrt med gamle biler også.

Da dette er en stille og rolig plass tidlig på våren kan en høre fugler som kvitter og hakkespettene som er i full gang med og jobbe med trærne,,fikk listet meg litt innpå og fikk tatt noen bilder,,men ikke så veldig klare. Men kan se flotte farger på den.
 

Så et bilde utover sjøen med singløya og litt av Hvaler i bakgrunnen i det solen gikk ned i går,,og en kunne skimte at et annet vær var på vei innover med regn.

Så her er det vi tilbringer mange helger utover våren nå,,og hele sommeren igjennom. Dessuten er det bare 20/25 min kjøring fra våres hjem til vi er på denne herlige plassen i Skjebergkilen. Ja her er det rom for stillhet og en kan virkelig nyte dagene som den kommer:))

Ettersom det nå har vært påske og hatt litt annet og foreta seg så har blogging vært nedprioritert,,så må bare beklage at jeg ikke har fått lest og kommentert hos mange av Dere. Men litt har jeg fått med meg her,,så er glad for og lese at mange har brukt dagene med utflukter og hygget seg så godt det lar seg gjøre. Litt godt og komme seg ut av døren og kunne bruke noen fine dager til annet en å sitte foran denne skjermen. Med dette ønsker jeg alle en fortsatt fin april måned:)

En vårlig hilsen fra

 

 

5 kommentarer
  1. Det var en koselig plass dere hadde der.Mannen sa senest i dag att vi kanskje burde investere i ny vogn igjen vi også ,da vi overtok gården og begynte med melkekyr solgte vi vogna vår og har savnet den siden:)no er vi fri og frank og da kunne det vært hyggelig med vogn igjen,vi får se hva det blir til.
   Det har vært et deiligt vær her i dag men no pøser regnet ned og det er helt ok da er resten av snøen borte innen i morgen tidligt

  2. For et flott innlegg ja nå er den over og vi skal leve normalt igjen .Det så riktig deilig ut den plassen som dere har campingvognen på.
   Så håper jeg Mino har det bra og blir en kosegutt etterhvert:)
   Ha en fin dag og Goe knib<3

  3. Det er flere av oss som har gjort andre ting i påaksen enn å blogge skjønner eg. Kejkt å skifte vogn og få satt alt på plass. Slike ting tar tid. Men det er jo kjekt arbeide da :0). blir nok mage hyggelige stunder der ute. greit att den er så nert heimen. Så kan ein dra hjem enkelt viss det er noko ein trenger. Eller ein trenger litt større plass å bevege seg på om det er dårlig ver.
   Ønsker deg ein god start på ei ny uke

  4. For et herlig innlegg…så vakkert sted dere har campingvognen :-)..den ser bare så flott ut, og jeg gleder meg til å bli med flere turer dit gjennom bloggen 🙂
   Tøffe fuglebilder også…de har så fine farger.
   Hvordan går det med babyen i huset…undulaten har vel allerede blitt skjemt bort som bare det <3 Stor klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg