Noen varmende bilder fra Mogan

Ja nå syntes jeg tiden går veldig fort,,er faktisk 2 uker siden jeg kom hjem fra Puerto Rico. Og igjen var vi veldig heldig med været der og hadde 14 dager med nydelig sol og behagelig varme. Dagene går jo stort sett til og kose seg i en solseng og ta en dukkert i bassenget når en følte seg litt ekstra het i kroppen. Vi har vært her flere ganger nå,,så en hvet hvor en skal gå for og få en ekstra god middag når kveldene kommer. Og avslutte kvelden med noe godt i glasset:) Men denne gangen gjorde vi noe vi har snakket om gang på gang,,er egentlig flaut og ikke ha vært på denne båtturen føre nå til Mogan. Men faktisk så tok bena fatt og gikk ned alle trappene til havnen og endelig ble det en fin båttur til skjønne Mogan,en kort men fin båttur ble det.

Ja her er jeg ombord i god tid…


Dette bildet er fra Amadores stranden som er helt nydelig med det hvite pene sanden.



Ja det er en god grunn for at jeg velger båt fremfor en buss utover til Mogan,,,styggbratt og med mye busser som skal frem.


Men nå får en sett litt mere fra yttersiden av øya også,,utrolig flotte grotter her.

Se bare hvordan dette hotellet ligger i høyden,,og her hvet jeg en blogger har ferien sin nå uten og nevne navn.

Bildet er også tatt fra vannet.


Her er vi ankommet til Mogan,,og en liten yndig plass med masse folk overalt. Men fikk tittet litt rundt og sett det vi ville se.


Her ligger det mange båter tett i tett,,og faktisk flere store seilere med Norske flagg i mastene. Er visst mange som overvintrer i denne havnen i Mogan,,og for mange som skal videre ut på det store hav er det her dem gjør seg klare med forsyninger føre ferden går videre. Ja en slik tur hadde jeg nok ikke taklet,,men og overvintre her hadde sikkert godt greit:)




Måtte bare ta et bilde av dette skiltet her i Mogan,,,og her var det masse skinn og lærvarer.


Mat må en ha,,og i denne restauranten var det mye godt og velge i,,,en kyllingsalat til mannen,og en fiskesuppe som er kjent her ute,og ja dette var en ren nytelse og innta etter flere dager med grillet og stekt kjøtt:) Så skal du en tur hit,,så vil jeg også anbefale denne fiskesuppen:)


Denne herligheten er jeg så heldig og kunne spise igjen,,for til høsten er vi tilbake her igjen:)



Skjønne Hawairoser i full blomst og knupper måtte bare få en oppmerksomhet også…

Dette var noen smakebiter fra Mogan,,og vi kommer tilbake. Det er helt sikkert:)

Og etter en slik fin dag så måtte vi bare nyte noe godt på terassen når vi kom tilbake,,faktisk ble det noe godt hver dag:)


Ja slike temperaturer kan en ikke klage på når kvelden kommer:)

Kommer nok med flere bilder utover:) Klem fra









 

 



 



 





 







 



 

 

7 kommentarer
  1. Heia Marianne
   For en fin tur beskrivelse og flotte bilder forstår godt du gleder til du skal ned dit igjen og akkurat passe tempratur spør du meg:)
   Jeg synes den fiskesuppen så deilig ut:))
   Ha en fin og goe knib<3

  2. God morgen Marianne.Takk for att du delte denne fine turen med oss,ja eia var vi der:))vi får bare krysse fingrane for en deilig og varm vår og sommer her hos oss også.
   Ønsker deg en fin dag

  3. Takk for titten. I dag hadde kroppen virkelig likt sol og varme. Den liker ikkje heilt denne vaskinga mi. Men eg har tenkt å gjere litt i dag og. Håper vi får til ein tur til høsten vi og

  4. Så mange flotte bilder da gitt :)) gjett om det frister med en slik tur nå og viser jeg dette innlegget til gubben så kaster han vel loss på dagen og setter kursen mot den havna hihi 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg