Solnedgang i Østfold.

Ettersom det har regnet ganske så godt i et par dager nå så vil jeg vise bilder fra tirsdag kveld når vi kom kjørende mot Sannesundsbroen og så denne nydelige solnedgangen mot vest,,bildene har jeg knipset fra bilen og i fart. Men dette er bare helt himmelskt:)

Men desverre har det mer eller mindre regnet siden den kvelden,,,,men nå er vi igjen blitt lovet pent vær,,,,men den har vi hørt før:))

10 kommentarer
  1. gretashobby:Tusen takk,og ja vi er ikke bortskjemte med og se solen slik,,og nå har jeg blitt flinkere til og ha med kamera i veska også,, i tilfelle noe dukker opp:) Nå får vi bare håpe at våren har kommet på ordentlig med varme:)

  2. nydelige bilder.I dag har det sludda her og i ørsta har det vært snøkaos på veiene.I morgen meldes sol og gode temperaturer får bare håpe att det stemmer:))

  3. Vakkre bilder rett og slett. Det regner her og men dei har lovet flott ver fra i morra. Får vi håpe. Her har det snødd langt ned i dette digre høge fjellt våres. Får la vere å sjå ut og heller kose seg inne. så springe ut når veret bedre seg. Lurt å ta bilde av slike vakkre bilder. da kan ein ta dei frem og kose seg med på gråe dager. Kos deg/dere i helgen uansett ver

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg