Kosegutten min:)

Ja nå er jeg her igjen med noen nye bilder av min lille undulat Mino som er blitt både husvarm og mere og mere tam::) Det er masse hygge og koselige lekestunder her på kveldene nå,,og igjen har jeg ikke hjerte til og la et dyr sitte i buret time etter time. Så gutten får være mye ute og fly rundt her og sitte på skulder og ikke minst i mitt håndarbeide som er veldig spennende for han.  Disse bildene her viser egentlig hvor tillitsfull han er blitt på hendene våres,,så her er han i lek med hendene til min mann. I skrivende stund nå så hopper han rundt på tastaturet og tror jeg leker med han,,må bare passe på så ikke noe skitt legger seg ned mellom bokstavene,,hihi,,,,,:)


Er det noe rart jeg er blitt glad i denne lille skjønnheten,,,og her sitter han på en avblomstret orkide i vinduet,så nå venter jeg til høsten med og kjøpe inn noe nytt til vinduene:)

Så nå ønsker vi alle sammen både dyreeiere og alle uten en fin fortsettelse på dette herlige været vi har hatt i dag,,og ønske mai måned velkommen:)

En koseklem til alle mine kjære bloggvenner og andre kjente.

15 kommentarer
  1. For en herlig blogg du har. Den har jo alt 🙂 Gleder meg til å se de neste innleggene dine fremover. Veldig kjekt at du legger ut så mange forskjellige bilder. Blir rett og slett glad av å se på de. Og så har du laget så mange flotte ting. Fortsett med dette så vi andre bloggere kan kose oss med bloggen din 🙂 Ha en strålende dag.

  2. Hei. Så søt, vi har også hatt undulat. Både som barn og voksen. Nydlige fugler . Ha en fin mai..

  3. Hei på deg. Kosegutten din er nydelig, han har så fine farger, ser ut som han er mye ute av buret, det gjør vel sitt til at han blir tillitsfull og litt bortskjemt, men det skal dem vel bli:). Artig bilde av han framfor dataskjermen. Ha en fortsatt fin uke. Klem fra Marita

  4. Gikk like så godt inn å så på bilder av han lille godingen din en gang til, jeg…så ja…du kan legge ut massevis av bilder av han…kommer aldri til å bli lei å se på de vakre fargene og hvor fin han er <3
   Håper alt er bra med deg også...kan regne med at det er travelt både i og rundt campingvognen ...:-)
   Klem fra Mette

  5. han er no skjønn da og snart ganske så godt bortskjemd hihi. men kvifor ikkje. Kos deg masse med vennen din du. Men du må ikkje glemme å gå ut og nyte det fine veret både dere og vi har for tida da. for vi veit ikkje kor lenge det varer. Kosklem får du tilbake fra meg i vest

  6. passion4lifeandtravel:Ja han har flotte farger og blir nok en bortskjemt liten venn. Men en skal være snille mot dyrene også:)) Så skjønner hva du mener Mette:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg