Små brikker kan brukes til så mangt.

Heisann:) Ja nå har jeg fått heklet opp litt av restegarnet i bomullsgarn på noe som jeg fant hos Strikkeogheklelise som jeg syntes var veldig fint. Og mønster på disse brikkene ligger på siden til Drops Design. Kan jo brukes som vanlige brikker eller knyte et bånd eller hyssing rundt og ha som pynt til glass eller krukker.

Et lite koselig heklearbeid i disse vårdager.  Så tusen takk for et godt tips for restegarn-hekling Lise :)) 

Igjen har jeg heklet en zalo-kjole som jeg skal selv ha til odel og eie:)

Og som sikkert flere hvet så deler jeg gjerne med meg av enkelte oppskrifter her,,men desverre så er det bare noen få som takker og gir meg beskjed om at det er mottatt. Så slikt syntes jeg er litt trist,for jeg sender e-mailer og hotmailer med mønster til ganske mange. Og så hører jeg ikke noe mere fra Dere…………

Samtidig så er det helg igjen,,og håper alle får noen flotte vårlige dager . Klem fra

 

15 kommentarer
  1. Hei du har ikke mulighet til å hekle de runde grønne brikkene i mørke rød til meg mot at jeg betaler deg for garn og arbeid.Skulle hatt 9 stykker.

  2. Så mye fint du lager 🙂 Fallt totalt for Zalodama! Om du deler oppskrift på den skulle jeg bli veldig glad:-)

  3. Hei. Så fine de ble. Flott med det grønne og hvite sammen også. Takk for flott tilbakemelding. Ha en fortsatt fin vår, satser på mange soldager hvor en kan kose seg med håndarbeide. Coz Lise

  4. Hei hei. Lenge siden jeg har besøkt blogg land nå:) Ser du har lagd mye søtt, og ikke minst fått en søt liten gutt, så bra:)) Broren min hadde også en i “gamle” dager som var så tam, den var ekspert på å kaste penner ned fra bordet bare for å kikke rart etter den når de forsvant:) Utrolig mye selskap i sånne små. Ønsker deg en fin dag, nyt den før uken starter for fullt igjen:))

  5. Så flotte de brikkene/pyntelokkene ble. En lur og flott ide til bruk av restegarn. Har notert meg den. 🙂 Kjenner igjen det at en god del ikke takker for mønster man deler. Er da ren folkeskikk å takke når man får noe.
   Ønsker deg en flott helg. 🙂

  6. Hei min skjønne<3
   Åhhhh så fine heklebrikker du har laget, de var NYDELIGE!!! Det var saloflasken også:)) Husker min mormor laget slike så nå sitter jeg her med mange gode gamle minner, Tusen takk min venn!!
   Nei fy fy!!! Så utakknemlige folk kan være!! Slikt liker jeg ikke, du tar jobben med å gi de oppskrifter så hører du ikke mer.... Slikt liker jeg ikke. Kan da i det minste si takk og at mailen er kommet frem, Hmmm
   Ønsker deg og dine en strålende fin lørdag:) Her i huset er det stille før stormen... Jentene er å bader i terapibadet og lader opp til lørdagskos:) Blir kjekt:))))
   God god klem fra meg og jentene min(hadde de vist at jeg nå satt her og skrev til deg hadde de ropt: HILS Masse masse til den koselige damen!!) Ja for det er det de kaller deg, den koselige damen:) I love it!!

  7. Så søte og nydelege brikker, og så fint dei passa til glas og krukker 🙂 Det er trist at folk ikkje takkar deg. Håper du får ei fin helg.

  8. Så mye fint heklearbeid…er jo nesten så jeg fikk lyst til å finne frem heklenålen selv…og jeg har ikke rørt den på 15 år..heklet litt da jeg var gravid…og for ca 20 år siden hadde jeg dilla på å hekle små topper til meg selv…men…det gikk jo fort den gangen…man var str 34 og det skulle være små topper og bar mage…he he…skulle jeg ha heklet til meg i dag ville det ha blitt et diger telt i forhold .-)..så om jeg husker hvordan man hekler…måtte det nok ha blitt noen sånne små brikker 🙂
   Ønsker deg en kos fredag . Klem fra Mette

  9. For noen skjønne brikker/pyntelokk. du er no flink da. Zalodama er så flott. :0). Så kjedlig att du ikkje får noen respons på din gavmildhet. Sånt er uforskamma og veldig kjedelig. Man får ikkje lyst til å fortsette å dele oppskrifter og liknende da. Håper det snur.
   Ønsker deg ei flott helg min venn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg