En liten titt inn til meg:)

 Og titten er fra oppsett av forteltet og litt klargjøring for en lang og fin sesong som jeg håper det vil bli nå i vår og sommer igjen. Nå er det ca 14 dager siden vi satt opp forteltet,og da var det faktisk en dag uten regn. Men vi har jo vært mye ute der i det siste og klargjort litt mere. Er jo så heldige at det kun er 25 min kjøring fra hjemmet og ut dit. Ja da er vi ved sjøen.  Her kommer noen bilder fra vi hadde tredd teltet inn på skinner,,,ser helt bedrøvelig ut med en gang,,,,,

 

 
Så nå går det seg til og vi kan igjen bruke mange fine helger her utover og kose oss med grillmat og forhåpentligvis sol og varme:) Så jeg sier bare* er det noe rart vi har det som plommen i egget her *:))

 Nå er det bare og håpe at vi får mere smak av forsommeren igjen,,den forsvant desverre like fort som den kom. Men uansett det er  VÅR måneden mai :))

Må få si takk for alle hyggelige kommentarer fra tidligere innlegg,,og jeg setter stor pris for dette. Ja da er helgen igjen omme og en ny uke starter snart,og jeg ønsker alle en fortsatt god kveld og en fin start på uken som kommer. Gjerne med litt mere varme og masse sol igjen:)

Klem fra

9 kommentarer
  1. Eit lite paradis like i nerheiten av heimen, er ikkj å forakte. Skjønner att dere koser dere der. Ja, våren kommer tilbake snart, den ahr berre tatt litt pause. skal vise dere litt om vår vår i morra. I dag skal vi på dagtur til Bergen. er berre innom som raskest mens eg spiser frokost. ha ein super dag. klem fra sogn

  2. solkro: Mange tusen takk for det Margit,,og jeg ønsker at alle skal få en fin vår og sommer også:) Og om jeg er så bra på kommentarer? men jeg er positiv og en glad person til det daglige,,og ikke så begeistret for så mye klaging:) En god leveregel som en kommer langt med tror jeg:)
   Så gode klemmer tilbake til deg også og sov godt:)

  3. passion4lifeandtravel: Dette var koselig og lese Mette,for er ikke sikkert alle syntes dette er så spennende og blogge om,,,men liker det positive og blir helt matt av så mye annet elende som går igjen om dagene:) Jeg skal love deg flere bilder utover,så får dem som er lei bare hoppe over:) Så takk for at du tok turen inn,,og gode klemmer tilbake til deg:)

  4. fruensvilje: Det er deilig og ha et sted og dra til i helger blant annet,og hytte ved sjøen er det så stive priser på. Så en vogn er et godt alternativ så lenge vi kan være ved sjøen.God natt til deg også:)

  5. dette såg virkelig hyggeligt ut,savner ofte tiden da vi også hadde campingvogn:)ja vi får håpe att våren og sommeren blir varm og fin,må du ha en fin natta:))

  6. Å, tusen takk for titten…det mest koselige jeg har gjort i dag var å komme en liten tur på besøk til deg.
   Så fantastisk dere har det der…jeg har faktisk aldri vært i en campingvogn eller fortelt(så dette var gøy!)…ser jo ut som et hus…så fint…var bare så kos å være med en tur inn…ikke vanskelig å forstå at dere har det som plommen i egget <3
   Nå gleder jeg meg til mange fine bilder fra dette idylliske stedet utover våren og sommeren <3
   Massevis av klemmer fra Mette

  7. krysser fingrene for deg så du får mange gode varme dager der ute,det så kjempeflott i campingvogna og telt.
   Ha en god natt og jeg setter veldig pris på dine fine kommentarer Marianne du er et flott og positivt innslag i bloggverden:))
   Mange gode kniber og et stort smil:)
   Natta<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg