Nybakst på mandag.

En riktig fin formiddag har jeg nå hatt med baking av litt gjærbakst. Og slik været har vært og er så måtte en finne på noe inne,,det er jo rene høststormen her og det har regnet vannrett. Men nå ser det ut som det er et lite opphold for regn,,,,mere er det jo meldt,,,,hvem er det som sa at * kom mai du skjønne milde*……så langt så må en lete etter den.  Dette fine bakeklede som er brodert fikk jeg av en veldig snill dame som takk for at hun fikk noen mønster fra meg en gang,,,og jeg er glad i dette og bruker det ofte som pynt på mitt bakverk.  Så det er i bruk Magnhild:)

Så nå blir det litt i munnen til kaffen i dag,,og godt og ha litt i fryseren også.

En fortsatt fin dag til Dere alle uansett vær eller vind:)

14 kommentarer
  1. :)))ja i går ble det mye tv tittinh hi hi, ute raste stormen og det var nesten uråd å stå oppreist.Selv med fullt regntøy ble jeg gjennomvåt.
   I dag ser det ut til å bli litt sol så da skal jeg ut:))ønsker deg en fin dag

  2. solkro: Hehe,ja noe må en lage når en higer etter noe godt iblant,og her er vi glad i gjærbakst.Og passet godt når det ikke ble utevær i dag. Ja Mino har nå gått til ro for natten,,så nå kan jeg bruke tastaturet uten at han hopper rundt her:) Artig også da.En god natt til deg,,og en go klem:)

  3. Anne: Ja gjærbakst er vel noe en aldri går lei av,,og smaker godt. Fort gjort og lage deig,og mens det hever kan en gjøre andre ting,,,så det går nesten av seg selv:) En fin tirsdag må vel jeg ønske deg nå:)

  4. fruensvilje: Er ikke noe som smaker så godt som nybakt gjærbakst,,,men sitter du og ser tv på dagtid,,,,ja da er det nok drittvær hos deg:) Her har det værste roet seg nå,,,men har blåst noe helt forferdelig her nede i natt og i dag.

  5. Sirdalsrypa: Gjærbakst er godt og det smakte bra til kaffen,,,men du har jo laget en god middagsrett i dag,så er nok ikke sikkert du hadde orket så mye etterpå:)

  6. gretashobby:Ja du skulle ha vært og smakt til kaffen,,men værmessig så har det vært innevær i dag.Litt strikking har det vært,,og masse lek med lillegutten:) Må du ha en god natt,og håper det går bra med kneet ditt så du får sove. Klem til deg også:)

  7. Ja nå frister du fælt det der så virkelig godt ut, og lurt å bruke inne tid når været er surt,nydelig bakeklede .
   Det er bare å kose seg inne med din lille venn Mino :)))
   Ha en super kveld Marianne og mange goe kniber<3

  8. Dette var jo til å få vann i munnen av. Finnes ikke noe som er så godt som lukten av fersk gjærbakst 🙂 🙂 🙂 God mandag til deg og baksten og det nydelige klede:)

  9. nå fikk jeg lyst på fersk gjærbakst:))kom mai du skjønne er ikke her inne i fjordane vår :)så vi må nok lete andre steder etter den.
   Skulle bakt jeg også i dag men blir bare sittande og se på tv:)men no er eg i gang med ett kort til,nå er det pause så limet får tørke.
   Kos deg med deilig bakst.
   PS brødkledet var utrolig fint,kjekt å legge over nybakst

  10. Det såg virkelig godt ut. Bra eg ikkje er hos deg. da hadde eg vel aknskje ikkje kalrt å latt vere å smakt på det. hehe. Ein må bruke dagene godt. Og er det ikkje utever så får ein gjere inneting. No kan du kose deg emd håndarbeide og lille vennen din resten av dagen. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg