Litt småplukk fra siste dagene.

Har vært i vogna noen dager nå,,faktisk fra 16 mai og hjem i går igjen. Så 17. mai våknet vi til et skikkelig regnvær og tenkte at nå går grillingen og kosen ute rett vest,,men utrolig nok klarnet været opp og vi fikk en flott dag med sol og kunne være ute hele dagen. Vi hadde gjester på grillmat og kake som jeg gjorde ferdig i vogna,,så en Pavlova kake var en fulltreffer,,og grillmat og tilbehør smakte godt.

Dette er første gangen jeg har laget en slik kake,,og skal ikke bli den siste av dette slaget heller,,enkelt og smakelig:)

Vi var så heldige at på17.mai morgenen så fikk vi noen nydratte ørreter av en fastboende her ute,,så pakket dem i folie med smør og vårløk og på grillen med dem,,,,om det smakte,,,ja gjett om,,,:)


En liten bukett med liljekonvaller dufter så skjønt og er min yndlings vårblomst.
Vil igjen få ønske alle en strålende uke med sol og varme……og måtte det nå vare……:)9 kommentarer
  1. Det hørtes ut som noen kjempeflotte dager i vogna, god mat og godt selskap da er livet bra:)
   Flotte bilder og lille Mino er jo en selsagt fotomodell:)))
   Ha en super kveld så blogges vi litt senere:))
   En goe knib og et smil til deg:)

  2. God morgen vennen. Den kaka såg veldig god å fristende ut. Har aldri prøvd å laga den. den finnes ein lavkarbovariant også, så det skulle ikkje vere noko problem for meg å prøve. Må berre finne rette tidspunktet og ånden.
   Tror dere fikk feira den 17. mai på ein perfekt måte. Nytrukket ørret rett på grillen. Og no fikk eg vann i munnen no :0).
   herlige blomster du har. elsker Hortensia. burde vel skaffe meg ein ny til verandaen. den gamle har så vidt begynt å spire att etter vinteren, men det er nok lenge til den blomstrer ja.
   Har grisla det lille eg klarer på kjøkkenet no, så da får eg vel ut i sola og nyte dagen i dag og. Må ta til seg alle d-vitamier ein kan få, uten å overdrive. Ha ein super dag og dager fremover <3 klem

  3. God morgen min skjønne:) Åhhh den kaken så virkelig god ut!!! Oppskrift?:) Ble nesten litt sulten når jeg leste dette, grillet ørret, Mmmmm det er nydelig godt og KJEMPE lenge siden jeg har hatt!! Etter at pappaen min døde har det ikke blitt mye fisking på oss:( Savn!
   Så kjekt å lese at det ble en fin 17. mai for dere, her var det også regn og kaldt, klarnet litt opp men ikke nok til grilling, men nå skinner solen igjen. Jentene har tatt på kortbokser og er klar for skolen, utrolig godt med litt sol og sommer:))))))
   Klemmer i fleng fra 3 Askøy jenter<3<3<3<3 God uke til deg også:))

  4. Ser ut som om dere virkelig har kost dere på campingtur, både maten og kaka er mer enn verdig en “ute”restaurant :))
   Og pipen koser seg vel i vogna, bare han ikke får lyst på en flyvetur i det fri da ;0)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg