Strikking og flere brikker

Heisann 🙂  Nå har det ikke blitt så mye håndarbeider i det siste,,men har strikket en hel enkel pute i et billig bomullsgarn fra Spar Kjøp som jeg har tatt med ut i vogna. Denne måler 40×40 og er en passende størrelse i denne lille sofaen. Mere til pynt en til bruk.

Men fikk helt mani på disse brikkene som jeg fikk brukt opp litt mere restegarn på,,og med et bånd i kanten så kan dem brukes som pynt på lokk også. For Dere som lurer så skal jeg ikke ha alle selv,,liker og gi bort litt til snille piker/damer:)

Mønster er og finne på Drops Design og veldig enkle og dekorative til sitt bruk.

Nå er jeg klar for og ta noen dager ut i recidensen igjen,,og med dette fine været så skal jeg kose meg i solen og fortsette med et nytt prosjekt som jeg har fått. Ser kanskje at kurven er klar med garn og en meget stor dukke som skal kles opp:) Så ikke vanskelig og skjønne hva som skal lages.

 

Vil få ønske alle en fortsatt solrik og fin uke,og en hyggelig pinsehelg som står for tur. Kan nok hende jeg stikker innom bloggen en eller annen dag,,,men nå er det været som bestemmer det. Dessuten så har jeg ikke alltid så mye på hjertet eller og vise frem her.

En flott dag videre ønskes fra

 

16 kommentarer
  1. Flott pute og flotte brikker!! Liker så godt å gå inn på bloggen din å se på alt det fine du lager. Nå er det bare å vente til neste blogginnlegg fra deg.

  2. Så smart med de brikkene. Fint med ting som kan brukes til mye.Ha en fin helg..kanskje på vogna?håper det blir litt varmere utover mnd. idag tidlig 7 gr..brrr

  3. Hei Marianne 🙂 Tok en liten titt her inne hos deg.Masse flotte bilder du har lagt ut her.Ser du har fått på plass gnomene dine,og plantet og pyntet på drømmestedet deres,er så flott atter.Du står på med håndarbeid og anet.Kos dere masse.Er jo syden her nå 🙂 Så jeg koser meg på verandaen min.Den 8 juni tar jeg med barnebarnet til Tyrkia.Bare han og jeg 🙂 Han gleder seg ( jeg også ) Ønsker dere en solrik sommer.Klem

  4. Hei Marianne!
   Fin pute og nydelige brikker! Fikk veldig lyst å hekle slike brikker. Smart å bruke restegarn. Så hyggelig at du bruker bakekledet.:) Og gjærbaksten din så jo himmelsk god ut!!
   Ønsker deg og din familie en riktig fin pinsehelg med mye sol og varme!

  5. Koselig pute og nydelige brikker:)blir ikke mye på meg heller når sola skinner og det er 25+ i skyggen:)kos deg i vogna og hygg deg med å strikke garderobe til dukken

  6. Da tror eg att eg veit kven som har bestilt hehe. Til dukken altså. for ho skrev ei feil emlding til emg ein gong. Du får kose deg masse med dukk kleda. Og nyte veret. Det er lovet fint her ia lel fall ut mai. Eg kjem til å gå på krykker sikkert resten av året. Så eg vil gjerne ha sol heiel sommeren. Da gjør det ikkje så mye om ein ikkje er så mobil. Ønsker deg ei flott pinsehelg klem fra meg.
   p.s. Dei små brikkene er så fine. Du er så flink :0)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg