Den gang da…..

Som bildene her viser så har jeg drevet med noe pusslerier i mange år,,var en periode det var veldig * in * og holde på med trolldeig og lage figurer. Desverre er bildene her fra slutten av 80 tallet,,så ikke av beste kvalitet. Men her hadde jeg laget masse både hjemme og på diverse kurs og mye av dette ble gitt bort og noe solgt. Nå etter alle disse årene har jeg faktisk kastet det jeg selv beholdt,,begynte og smuldre seg opp og ikke lenger intresse for og ha slikt på veggene i hjemmet.  Men husker at dette var veldig artig og holde på med,og stekeovnen tror jeg sto på både dag og natt i lange perioder da jeg var aktiv med dette.


Kom ikke i rett rekkefølge her,,men litt annet ble også laget denne tiden,,kjøpte meg symaskin og ble hektet på og sy kostemuser til gaver og for salg. Og  jeg som ikke kunne  tre tråd i nåla engang. Men har ikke tall på hvor mange jeg masseproduserte ….ja kan si jeg ble hektet……og det med rette ord:)

Så ble det andre muser også ,,og disse tok det tid og lage for en som ikke var dreven med bruk av symaskin,,men med go-vilje til så satt jeg nesten natt og dag og sydde og sydde slike for salg. Og må si jeg var riktig så stolt over hva jeg syntes jeg fikk til…….:) Men nå i dag står min symaskin på kottet og jeg syr ikke lenger….!! Er sikkert mange av Dere bloggere som sikkert holdt på med dette også,,gikk som en farsott på midten av 80 tallet og begynnelsen på 90 tallet.

Ja disse bildene er gamle,,for spisestuen er forlengst vraket,og musene er ute av huset men en artig tid var dette også:) 

Med dette vil jeg få ønske en god helg til alle som titter innom her og nyt den som hver og en føler for det.

Og en blomst fra en god venninne kom inn i stua som et friskt pust her i dag,,er ikke mye og rope hurra for mine blomster som har klart seg alene i sommer. Så tusen tusen takk for oppmerksomheten Rita:)

        

             

          

                                                                            

11 kommentarer
  1. gretashobby: Ja du har en flink datter Greta,og vær glad for at hun fikk interesse for håndarbeider. Og du skulle nok hatt fortsatt med søm,,men strikkepinner er heller ikke og forakte:)

  2. Strikkepinnen: Takk for det Ann Karin:) Ja det var en artig tid når trolldeigen var på mote,,og mye søl og klin ble det,men morro var det også. Fikk bestillinger i fleng på musene,,så kan tro jeg sydde og holdt på. Men nå er det strikkepinne og heklenål som frister mer:)

  3. Heisann Fint og ha deg i bloggverden igjen 😉 ) gurilann så morsomt og se trolldeig hehe. Unger og voksne vi laga og stekte. Malte og dekorerte. Guuu så skoi vi hadde det. Å sy har aldrig vært min greie,men disse musene har vært i mitt hus også- Disse var min søster en kløpper på. Litt artigt for dei 2 fremme oppe på borde ditt, til venstre. Det var samme stoffe som min 🙂 engelen i forje innlegg har eg også laga noen av. morsomt 🙂
   Ønske deg ei fortsatt fin søndag og ei fin ny uke

  4. så morro å sjå. eg hadde ein del trolldeig på veggene eg og, men dei var kjøpt. Eg sydde eg. ALgde masse patchwork. duker og tepper og slikt. Satt krumbøyd over symaskin og fikk så vondt i ryggen. Men eg rakk å lære Monika å sy før eg kvitta emg med den. Det er bra, for så flink som ho har blitt var ikkje eg. kjekt å mimre litt på kva ein ahr gjort før. Men strikkepinnen har alltid vore med emg da. Heilt fra eg var lita jente. Så dei blir eg aldri lei. Ha ei super helg min venn

  5. Så morsomt å få se litt fra dine dager da man masseproduserte:))
   Jeg var nok ikke av dem som sydde,men trolldeig det var gøy det:))så der fikk mine kreative sider utfolde seg:))
   Du får ha en fin helg og kos deg med pinnene

  6. Veldig moro og se de bildene. Husker godt både musene og trolldeigfigurene. Trolldeig drev jeg mye med,men mus sydde jeg ikke,den gang hadde jeg ikke symaskin engang:)

  7. Såå kjekt å få blomster,er ikke så aktiv på blogg lenger men det kommer seg nok om en stund og slik mus hadde jeg også i hus så det var artig med et gjensyn:))
   Trolldeig var også noe som vi drev med:)
   Ha en fin helg og mange goe kniber<3

  8. moonbeamscorner:Heisann Anne. Ja vi knadde deiger og hendene ble tørre og rue av saltinnholdt i deigen,,men morsomt var det. Men som du sier så tok det tid med forming steking og ikke minst malingen. Men artig og mimres noen år tilbake:) Klem tilbake til deg også,,og nå er det natt ja:)

  9. Alltid så hyggelig å få blomster 🙂 He he trolldeig ja, det var et artig gjennsyn. Gikk på et kurs en gang på 80-tallet og det var stooooort. Brukte laaaang tid he he. Husker og godt disse musene, men har aldri laget selv da, Takk for artig gjensyn 🙂 Klem i natten 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg