Kosegutten min.

Som Dere hvet så skaffet jeg meg en ny liten pipp pipp i april,,Mino er nå blitt en stor og fin gutt på snart 7 mnd. Og skal si den er aktiv og artig. Den prater som en foss og kan en hel masse ord som jeg hører mange ganger i løpet av dagen. En lærevillig liten tass er det,,og liker jo og være der det skjer noe,,helst i garn og strikkepinner.  Jeg  har medlidenhet med dyr som må stå i bur og ha lite kontakt med eierene sine,,så denne lille gutten her er stort sett ute av buret mesteparten av dagen.  Han er veldig glad i alt som er av blanke saker,og helst speiler der den kan sitte og gjøre seg til og skravle i vei:) Da jeg kjøpte den var det mye blått og turkisfarger på han,,men etter en kraftig myting så er den nå blitt mere grønn og gul. En flott gutt er det uansett. Jeg elsker denne lille undulaten og det er nok gjensidig også:))


Er mammas lille kose kose gutt dette.♥

 

11 kommentarer
  1. Han e nydelig, flotte farga har han fått. Syns du e snill som lar han få være ute av buret så mye, dem blir jo mer tam og sosial. En flott mammadalt har du:)

  2. fruensvilje: Jeg blir vel helt tullete tror jeg,,hehe,,men har bestandig vært glad i dyr. Og den fortjener et godt liv den også:)) ps.God tur hjem i morgen Connie:))

  3. Anonym: Tusen takk Anne,og en sosial gutt som er blitt en real mammadalt:)Er artig og han lærer nye ord i løpet av et par dagers tid,,så stokker den om på ordene så blir mye artige sammensetninger her. Men liker og kaste ut saker fra bordet og kan være en ramp også da:) Men slikt må en finne seg i bare:)

  4. I gode og onde dager!: Ja han er søt og en ordentlig kosegutt:) Jeg er oppvokst med dyr,og har mer eller mindre hatt dyr i alle år i form av katter/hund eller fugler:) Herlig selskap som bringer frem mye glede:)

  5. gretashobby: Ja jeg koser med med min lille venn,,og det værste var og sette han bort når vi dro på ferie. Men var hos noen som er glad i dyr,,så hvet han hadde det godt:)

  6. Sirdalsrypa: Ja jeg husker du fortalte det,,og er ekstra artig nå som han prater mange ord,så jeg tror nesten selv jeg prater med et menneske:) Og som du sier er dem ekstreme sosiale og skal være der det skjer:)

  7. Så fin gutt du har da <3 Så godt å høre at han får være masse ute, det blir han jo skikkelig sosial på. Skjønner godt at du koser deg med ham, og at det er mye selkskap i ham. Hadde en venninne i ten-åra som hadde en undulat som het Prikk. Han var med oss overalt som en hund he he. Husker godt vi gjorde lekser sammen, og han elsket å sitt på toppen av blyanten hennes mens hun skev 🙂 Klem Anne

  8. Veldig søt :)) jeg har kanskje sagt det før, men har også hatt undulat, det gjorde hybeltilværelsen min i Oslo på 80-tallet levelig ! undulater er veldig sosiale og kosete fugler 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg