Høyt klatrer han.

Nå har det vært en nervepirrende formiddag her i hagen i dag,,to store trær på ca 25-30 meter høye har nå blitt en saga blott. Men to flotte og dyktige gutter(brannmenn) har tatt denne jobben for oss. Så må jo si jeg har gått og vært småkvalm og tittet ut i ny og ne for og se hvordan det gikk med guttene. Men skal ha all ære for og ha utført dette så sikkert og trykt uten noen stygge fall eller skader. Så nå er oppdraget ferdig og her begynner det nå og blåse godt,,så det ble utført i rette øyeblikk. Det beste er nå at grener og stammer ble vekk også. Så gjenstår det bare litt raking,,og det skal jeg prøve og få gjort selv i løpet av dagen.  Nå kan mannen min få satt opp byggestilasjen på neste vegg som kles med panel.

Slik så det ut fra soveromsvinduet i dag tidlig,

Må si at det er noen tøffe mannfolk dette her,,men er glad for endelig bli kvitt disse store stygge trærne . Og naboen min er sikkert ikke lei for det heller.

 

13 kommentarer
  1. Det var treet sitt det. Kunne jo sendt det til London som julegra he he. Det verste jeg vet er å se andre som er høyt oppe på tak el. Jeg går og er livredd for at noen skal dette ned. For noen år tilbake la de takstein på husene rundt her, 4-mannsboliger og de ruver jo litt da. Unguttene fløy opp og ned med takstein dagen lang, og uten sikring. Jeg måtte mange ganger gå inn fra verandaen for jeg ble jo megaredd av å se på de… Godt at du fikk treet bort og at gutta var like hele..puh. Klem til damen med et tre mindre 🙂

  2. fruensvilje: Ja slik er det når en lar ting gro for lenge,,,men nå er dem vekk og blitt lyst og åpent på tomta. Men og begynne med og hugge til ved,,nei slikt har ikke mannen min tid til og holde på med,,,og vi har fått 3 favner med bjørkeved i kjelleren. Så holder nå:))

  3. passion4lifeandtravel: Det var rett og slett to spreke gutter Mette,,hihi,,og nå har det blitt lyst og åpent her. Deilig og bli kvitt skitten:)

  4. Så godt att det er gjort og att det gjekk bra. Det er nok karer som veit kva dei gjer, sjølv om dei er unge. Da kan dere berre kose dere emd bedre utsikt og få gjort det som trengs på huset. Det er supert

  5. Slike trær egner seg best i skogen langt unna hus og høgspentledninger,tenker dere vil merke stor forskjell til neste sommer.
   Selve trærne og greinene derimot ville nok jeg hatt til vedfyring:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg