Lædder for kalde føtter.

Ja det er vel noe en trenger nå som det er blitt vinter og kaldt igjen. Vi er heldige her enda for det er fortsatt grønne plener og fritt for snø,,og slik kan det godt være for min del. Er ikke noe glad i vinter lenger,men slik er det vel når en blir gammel og skjør:) Her har jeg strikket og tovet i Safirgarn fra Spar kjøp men er ikke så fornøyd med dette garnet lenger. Syntes det har tovet dårlig,og har gjort som jeg bruker og gjøre. Men slikt skjer vel kanskje. Får nok prøve og få tak i Toppullgarn igjen,det er supert til toving.

Og skulle noen få lyst til og strikke slike er det mønster under strikkeoppskriftsiden min. Og dessuten veldig enkle og lage:)

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. hei hei. Syns tøflan ble kjempe flott, kan ikke se at garnet jukset litt. Men du merker nok forskjell, selv, ja 🙂 Vi har et par slike på hytta som er utrolig populær når vi kommer opp i 20 minus:)) Heldigvis ei stund til:) Snart helg, kos deg:)

  2. Kjempefinedesse. såg da heilt perfekte ut. Du er ein aqv einarene på slikt strikk. Eg ahr eit par eg så dei holder lenge for meg.
   friske fine farger var det på dem også. Godt å ha utover denne årstiden som vi ikkje er så glad i, bortsett fra desember da. den månaen liker. Til tross for att det ofte er dårlig ver. ha ei flott uke klemmen

  3. Så herlige og fargerike tøfler…sånne må en jo bare bli glad av å ha på bena 🙂
   …de var så fine, Marianne.
   Som vanlig er jeg like imponert over det vakre arbeidet du gjør…og alt det fine du tryller frem <3
   Klem fra Mette.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg