Noe blir det gjort her også.

Selv om det ikke er store arbeidene jeg har gjort på håndarbeidsfronten så blir det noe ferdig ihvertfall. Og når en har et hus som er under restaurering nå så sier det seg selv at en får så mye annet og gjøre også. Men her er noe ferdig. Noen pulsvanter er koselig strikk og ikke minst og kunne gi bort litt av det jeg lager.


Mange kjenner sikkert til Elf Clobber,,men disse her er litt annerledes strikket/heklet men sitter godt på hendene.

Og så et par vanlige pulsvanter som også har fått falske fletter som jeg syntes faktisk er fint.


Måtte strikke et par tykke sokker til min mann som ikke får så veldig mye fra mine strikkepinner,,men sånn er det sikkert for flere tenker jeg:)

Vil få ønske alle en riktig fin helg og igjen takk for alle hyggelige kommentarer som plopper opp her:)10 kommentarer
  1. Hei hei .
   Så godt og sjå at med deg er det bare bra.Jeg har ikke vært her på flere mnd,men du har vært veldig produktiv ser jeg.Kjempemye fine nydlige ting.Undulaten er også så nydlig.Du ser ut til og ha mere enn nok og gjøre i disse førjulstider med hus og hjem.Passe på og få kost deg litt også,men det tror jeg du gjør også.Ha ei strålende helg håper du har litt bedre vær enn her i Ringsaker regne det som bare fy:-))

  2. slike småting tar tid dei også,bare 1 maske kan strikkes i gangen så jeg synes du er kjempeflinke jeg da og fine ting var det også :))håper du får en fin dag

  3. Det var fine pulsvarmere:) kanskje jeg får strikke noen sokker til min mann jeg også,han spør stadig om jeg ikke skal sy noe til han også,men det eneste han har fått er en pysjbukse….mannfolkklær ikke særlig gøy og sy for og si det rett ut….men et par sokker var en god ide:) Ha en fin dag:)

  4. du ligger ikkje på latsida du heller min venn. Kjempefine pulsvanter. Utpå nyåret når bestillingene roer seg ned, kan du kanskje røpe korleis du lager hekledelen av desse, til meg. Men ikkje før. For da går det bare i glemmeboka. Er så mye smått eg kunne tenkt meg å laga no, men sånt har eg ikkje tid til på denne sida av året.
   Våre kjære må få litt dem også. Min har vel så han greier seg med både sokker og klede, men litt mer kan dei sikkert få. hihi.
   Blir spennde å sjå korleis det går med huset ja. Gleder meg til det.
   Ha ei super helg min venn, klem

  5. Her var det mye flott! Spent på å se bilder av huset 🙂 Jeg lurer også på hvordan det ligger an med vårt hus. Vi får vel ta turen snart å se 🙂 Siden vi har vært bortreist så er det en stund siden sist vi var på tomta.

  6. passion4lifeandtravel: Tusen takk Mette,det går unna på hjemmefronten og ja det skal komme bilder snart. Har en stor stillasje med presenninger over. Så ikke lett og få tatt bilder her. Men regner med og få vekk den irriterendes blafrende presenningen til søndag:)

  7. Ha ha…ikke produktiv, du liksom…synes du har laget temmelig mye midt oppe i alt dere gjør med huset.
   …som vanlig nydelig arbeid fra deg <3...så flott at det ble noen skikkelig sokker på mannen, han kan trenge det nå :-)...og nydelige vanter.
   Får vi snart noen flere bilder av huset, sånn at vi får se forvandlingen litt og litt...
   Kjempeklem fra Mette <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg