Favoritten gjentas igjen.

Ja så er det nå to luer som er strikket ferdig her. Den ene er jo favorittluen jeg har strikket flere av det siste året. Og den med fletter er mønster fra Drops nr 142-17 som også er strikket i Nepal garn og på pinne nr 5.  Suverent garn til slikt formål:)


Har nå en barnelue på pinnen,så kommer nok mere her snart av både det ene og det andre.

 12 kommentarer
  1. passion4lifeandtravel: Her er det ikke mye dødtid nå Mette,,men mye faller nå på plass og det begynner og ligne et hjem igjen. Baking,,ja litt har det nå blitt men ikke 7 slag nei,,det er måte på da,,hihi,,:) Bakt saftige sirupskaker og brune pinner og noe annet smått. Så nå holder det for denne gangen. Desserter i julen er hjemmelaget karamellpudding,,riskrem og Dronning Mauds pudding.

  2. Wow…så aktiv du er, jeg forstår det jobbes hardt for å få huset fint til jul <3
   Hm...selv om jeg er dårlig på å gå med lue, så kanskje jeg skulle kjøpt en av deg på nyåret når det forhåpentligvis roer seg litt hos deg 🙂
   Ja, i desember får vi vel bake litt vi også, siden det blir bare Julian og meg hele julen, så baker vi bare ting vi liker selv, og ting som vi bare må ha for de det har blitt en tradisjon.
   Hvordan er det hos deg da, baker du 7 slag og vel så det, har dere i familien sånne yndlingskaker, og kaker eller desserter dere bare må ha i forbindelse med julen?
   Varm klem fra Mette.

  3. passion4lifeandtravel: Tusen takk for skryt og ros Mette,,men desverre får jeg nesten ikke strikket eller heklet noe om dagene nå. Tiden går med til maling og rengjøring etter nye stuevinduer er på plass. Og så har det blitt litt baking og sånn som hører med i disse dager:) En fin kveld til deg også:))ps.lue kan jeg strikke til deg hveit du:)

  4. Ja, der kommer de vakre luene dine igjen <3
   Det første bildet, er så fint, luen henger jo helt perfekt på det hodet.
   Selv er jeg så dårlig til å bruke lue med alt det rufsehåret mitt, men når en ser de nydelige luene dine, så får en nesten lyst til å kjøpe en fargerik og vakker lue som din.
   De er jo også flotte gaver hele vinteren 🙂
   Kan også tenke meg at det nå begynner å bli fint inne og ute i huset deres, og gleder meg til å høre mer om alle hjemmeprosjektene og.
   ...eller sitter du bare og strikker julegaver...og ikke at det er bare, jeg er så imponert over dere som rekker det oppå alt annet <3...og kjenner jeg deg rett så rekker du det meste annet også <3
   Ha en fin torsdag, fine deg og en god klem fra meg <3

  5. Hei hei. Flotte luer, kommer så godt frem når du har et “løs-hode” å vise dem på 🙂 Flink kar du har som styrer på, skikkelig artig å se hvor lyst dere har det enda, her har solen forsvunnet og kommer ikke tilbake for om 2 mnd. Men vi har det ikke bekke mørkt hele tiden, mye blå-time nå for tiden:)
   Snart adventshelg, kos dæ i den fine tiden :))

  6. Kjempefine luer. Eg skal kjøpe Nepal til ei jakke som skal bli julegave om eg rekker det. skal hamstre litt som du foreslo eller antyda, når eg er i Bergen. Du er foresten ein ener på luer ja på det meste du alger. fin helg til deg og

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg