Overraskelse i postkassa i dag.

Ja nå tar jeg meg tid til et lite innlegg her,for holder egentlig på med maling av belistninger på vinduer som er blitt satt inn her i huset.  Men grunnen til at jeg blogger nå er at i dag fikk jeg en overraskelse uten like,,,og det må jeg bare få vise frem her og jeg er så takknemlig og nesten litt flau over og motta noe så fint og artige saker. Og at det fortsatt finnes noen som gir bort noe er ikke dagligdags lenger. Og jeg har bare strikket noe småtteri for henne selv,,,så mange tusen takk kjære Margit for alle fine gaver du har sendt til meg. Må si jeg ble både rørt og takknemlig for dette:)) 

Åååååå jeg elsker marsipan også,,,dessuten er dette håndlaget .Ja smaken av jul:)

Et alldeles vakkert smykke som det skinner så pent av,,og dette passer jo godt nå som advent er rundt hjørnet.

Og ikke nok med det,et artig og fint skilt som sier litt om alderen….hihi….

Ja det lover godt disse ordene. Nå lurer jeg på hvor jeg skal henge det opp,,forslag mottas med takk:)

Slike som deg Margit fortjener masse klemmer og det kan nok hende hobbystua har noe på lur igjen:))

14 kommentarer
  1. fruensvilje: Tusen takk Connie,,men om jeg fortjente dette er jeg nå ikke så sikker på,,for damen betaler for det hun bestiller og så får jeg så mye mere en jeg forlanger. Ja noen er veldig generøse,,og slike liker jeg også og overraske med noe ekstra:) Skiltet er nå satt i vinduskarmen på badet:)

  2. synnovesyr: Ja det var en skikkelig overraskelse dette,,men er ikke første gang jeg har fått noe fra henne. En nydelig engel fikk jeg forrige gang,,og den er nå fremme igjen:)

  3. moonbeamscorner: Tusen takk Anne,jeg liker like godt og gi og krever aldri noe tilbake. Men dette var utrolig koselig og få:) Skiltet står nå fint i vinduskarmen på badet :))

  4. Greta: Det var virkelig koselig og få dette,,og ja jeg liker og gi bort selv til personer jeg liker og ikke minst hvet setter pris på det jeg lager. Jeg kan jo ikke ha alt som blir gjort selv,,har mer en nok av ting og tang i skuffer og skap:)

  5. Mikkje: Det blir ikke så mye strikking her nå heller,,men mye annet som er like viktig og få gjort også:) Ja disse gavene satt jeg stor pris på:)

  6. Å så kjekt med slike gaver. Det er jo så oppmuntrende. Du er jo sjølv flink med å sende gaver da :0). Kjempeflott var gava da. Og det viser jo bare att det vert satt pris på det du gjør og lager. Og du er no flink da.
   Heng skiltet ein plass du ser på daglig. klem fra meg

  7. Så flotte gaver da 🙂 Men du har jo så absolutt fortjent det, for du gleder så mange med det du lager, og du er en liten gavegiver du og 🙂 <3 Skiltet vet jeg ikke helt. Spørs hva du har rundt om kring, men fint over en kjøkkenbenk, over kjølekskap eller på badet? 🙂

  8. nydelige gaver og du har helt sikkert fortent dem også :))å strikke er ikke bare bare,stort eller lite ,det er kun mulig å strikke 1 liten maske i gangen :))
   Tror neste jeg ville hengt skiltet over senga jeg hi hi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg