Fløtekarameller liker nok flere.

Heisann:) Ja hjemmelagede karameller uten og være redd for at noe tenner eller plomber skal gå så er disse her helt som dem skal være. Ikke for harde og ikke for myke. Denne oppskriften er blitt en favoritt for en slipper og bruke termometer for og passe på temperaturen. Enkelt og lage,,men var bare så dum at jeg startet med og pakke inn hver eneste bit i folie. Dette for at dem ikke skal klebe seg sammen,,,men når det ble 167 biter så sier det seg selv at dette ble tidkrevende. Så gjør nok ikke den jobben igjen. Men kan garantere at dem smakte godt,,og tennene er fortsatt hele og med plombene i behold:)

 Og her hos pludrehanne finner du oppskrift og en fin forklaring på hvordan disse godsakene lages:)


15 kommentarer
  1. Greta: For deg som skal være vekk så er det jo ikke noen vits i og lage. Men mye av det gjør jeg for hyggen skyld,,og er stadig noen som er i glasset her og plukker til seg,,og jeg er ikke en av dem:)) God jul Greta:)

  2. fruensvilje: Ja hvorfor ikke friste litt i disse dager,,du har jo så mye fristelser av godsaker også. Men jeg dyttet noen inn i gapet når jeg pakket dem inn en etter en:))

  3. Sirdalsrypa: Yepp,,dette er nam nam,,men spiser nok ikke så mye av dem selv. Jeg er nok mere glad i marsipan og konfekt med litt sterkere saker i:)) Men artig og lage er det.

  4. moonbeamscorner: Ja det ble håndpakket ihvertfall,,og smakte godt også. Jeg spiser nok ikke så mye karameller,,men er utrolig glad i marsipan,,,,farlig godt. Og ja tennene er jeg nok forsiktig med skal jeg si deg:) Klem tilbake til skjønne deg:))

  5. Det der må vel kunne kalles håndlaget 🙂 Pakket alle de for hånd, en og en!!!! Puh litt av en jobb du bega deg inn på der, men for all del, du har i alle fall fått meg til å sikle..og med rimelig lyst til å gå på kjøkkenet kl 1 på natten og lage karameller…he he.. Kos dere med søtsaken og husk å pusse tenner…juleklem Anne

  6. Det er første året eg ikkje alger slike eller liknende. det er bare så gode. Men Monika vil ikkje ha dem i år og eg skal jo ikkje spise dem. Sa da er det ingen vits.
   For ein jobb med innpakking da. Eg brukte å dyppe en og ein i smelta sjokola de.eg Så eg veit kva du mener med mye jobb. flink ahr du vore som ahr fått gjrot det.
   Fin kveld til deg. Julehilsen kommer i morra. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg