Nytt på nyåret.

Ser det nå er på tide med en aldri så liten oppdatering her på bloggen etter jul og nytt år. Her er vi igang med huset og igjen har jeg både malt lister og strikket og ikke fått gjort noe med bloggingen,,,,uff og uff noe så fælt,,,hehe:) Men på strikkefronten så har jeg holdt på som vanlig,og det første er nå denne selekjolen som bare måtte lages etter mønster fra Marius strikkebok.  Er bare noen fine knapper som jeg må få kjøpt og så blir den gjemt vekk frem til mars da det skal være en bursdagspresang:) Har strikket den i størrelse 6 år og tror med sikkerhet at det blir noe mere fra boken.


 

Har strikket den i et nydelig garn som koster litt ekstra,,men er kløfri og nydelig og strikke av.

Fargen kommer litt dårlig frem på den rosa,men er en nydelig dyp rosafarge.

10 kommentarer
  1. Hei! Så flott kjole du har strikka. Og ser jo at mønsterstrikk det e du å en kløpper på;) Regne med at den som får den her kjolen kommer til å bli veldig glad!! Kos deg videre med strikking! God helg til deg!!

  2. Godt Nytt År til deg ! Som vanlig produserer du fine ting ! Jeg sliter med helsa og har nå fått diagnosen MS og desverre en variant som utvikler seg raskt! Jeg sitter for det meste i sofaen og strikker for medisinene jeg får slår meg ut, men bedre enn å ha smerter hele tiden. Jeg tar en dag om gangen ! Tusen takk for bestandig koselige kommentarer fra deg ! Jeg har sjelden energi til å svare alle, men prøver så godt jeg kan! Klem fra bestemor!

  3. skikkelig fin Marius seleskjørt. tipper det er ei lita jente i fan som blir glad? godt gjort å få tid til slik strikking når det er s mye opp pussing som skal gjereast. Men du får til det meste du da. :0)
   har ikkje blitt mye Marius her no. Stirkka litt i dag, men må ta det litt rolig. Nakken er så dårlig. Farlig å sove og vri seg i søvne hehe. regner med att det er bedre i morra.
   ha ein fin kveld videre og så er det snart helg for oss også, sjølv om vi ikkje er ute i betalt arbeide. Klem vennen

  4. en nydelig selekjole.Skal si du er flinke som både maler og strikker om hverandre :))men så blir det jo deilig med ferdig nyoppuset hus til våren 🙂

  5. For en nydelig kjole 🙂 Her må jo mottaker bare bli så fin og vil føle seg som en prinsesse er jeg sikker på. Som alltid fra deg, flotte ting. Kos å se du blogger igjen, har savnet deg vet du 🙂 Klem Anne 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg