Sparkjøpgarn og Sandnesmønster…

Har nå fått ferdig en kjole/tunika som jeg fant mønster på her http://www.sandnesgarn.no/gratis-oppskrifter/diverse/322469f5-d575-41ff-b5a8-41cec75c4feb/1

Og selve mønsteret ligger under utgåtte oppskrifter.  En helt enkel strikk med et billig garn fra Sparkjøp og på pinne nr 4½ så gikk dette fort (helgestrikk). Har strikket den i størrelse 6-8 år. Avsluttet med en picotkant i opplegget og ermåpningen og i halsen. Ellers fulgt mønster.

 

26 kommentarer
  1. vera: Du finner mønsteret under utgåtte oppskrifter,og 2 jenter på forsiden av oppskriften i lilla vest og lilla jakke( smart garn)Ligger under gratisoppskrifter.

  2. Da skal jeg sjekke det ut for det så fint ut på bilde…jeg strikker av alt garn jeg, bare det ikke er forsterket med nylon…det nupper så fælt. Så mye som jeg strikker kan jeg ikke bare kjøpe dyrt garn, og det meste av billig garnet har god kvalitet syns jeg da..:-)

  3. fruensvilje: Tusen takk Connie,,ja det er gjerne det enkle jeg liker og holde på med også.Og barn er jo skjønne i seg selv,,så trenger ikke bestandig mye dill dall på klær og tilbehør dem. Men dette garnet var drøyt og egentlig godt og strikke av:)

  4. solkro: Tusen takk Margit,,som du hvet så er jeg glad i og strikke og hekle. Så må bare ha noe i hendene når kveldene kommer. Og om jeg er så flink hvet jeg nå ikke,,men artig er det uansett. Gode klemmer tilbake til deg:))

  5. Trulte H: Mange takk for det. Men er ikke Spargarnet,,men heter Nora og når jeg ser på lappen er det akryl i det. Men pytt pytt om det ikke er helt topp..da strikker jeg bare noe nytt igjen:)) Har brukt mye dyrt garn som mange skryter mye av også,,men ikke vært fornøyd selv. Så det trenger ikke hete noe fint og flott:)

  6. akbhandy: Det hvet jeg faktisk ikke,,men er så heldig at jeg har Sparkjøp noen mil unna meg så handler i butikken selv. Var faktisk godt og strikke av også.

  7. Så fin den ble…Er så mye fint i de gamle heftene og oppskriftene. 🙂 Og garnet Nora har ikke jeg hørt om heller…er det samme som Spargarnet? Jeg liker billiggarn bare det ikke er nylon i det, for da nupper det bare vi ser på det. hehe..

  8. Greta: Tusen takk skal du ha Greta,,om garnet ikke er så fint og dyrt så var det godt og strikke med. Og blir det skurefille av det så får jeg heller strikke noe nytt i bedre garn:) Artig er det og strikke uansett. En fin kveld til deg osgså:)

  9. Kjempefin tunika Marianne. Det garnet har eg ikkje hørt om før. Du må fortelle korleis det oppførte seg i bruk. Kjekt om det er eit godt garn, siden det både er billig og drøyt.Det var i alle fall ein fin tunika. Tenker att jenta blir glad for den :d Ha ein flott kveld vennen

  10. Hekleri og Ra: Tusen takk Er et garn som heter Nora fra Sparkjøp,,veldig billig og drøyt. Men får jo se hvordan det oppfører seg på barn,,og etter bruk og vask. Men til barnehagebruk er det sikkert greit:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg