Hoppende glad for noen kjoler.

Har i dag hatt koselig besøk av mitt barnebarn Angelica,og når hun fikk se hva jeg hadde strikket til henne så vrengte hun av seg det hun hadde på seg og på med kjolen. Og hun var så kry og hoppende glad for både kjolen og ikke minst klærne til barbiedukken.  Men kom på at jeg hadde strikket enda en kjole til henne som jeg nesten hadde glemt. Men lille frøkna oppdaget den selv hun,,ååååå mormor da,,er den til meg også…..:)  Så dette passet godt for kommende helg drar hun til Gran Canaria og denne er strikket i Mandarin Petit,et deilig tynt bomullsgarn.

Og så er det kjolen som ble strikket for noen dager siden . Den er i størrelse 6-8 år. Så litt romslig er den.

Artig når det ikke skal mere til for og gjøre noen små barn glade:)

Må få samtidig ønske alle en fin morsdag og fastelaven i morgen.

 

 

 

 

24 kommentarer
  1. Flotte kjoler og en skjønn jente, masse fine barbieklær også og gensere og luer var jo også flotte du er jo kjempeflink. Jeg har også en intensjon om å starte tidlig med julegaver , men det er jo alltid så mye man har lyst å strikke.Du er flink så har klart 2 gensere alt

  2. Hekleri og Ra: Tusen tusen takk skal du ha,,og er vel først nå at hun syntes det er artig med det mormor har laget. Og mere blir det sikkert 🙂

  3. solkro: Mange takk skal du ha,og det er koselig og kunne gi bort noe til små og store som en hvet setter pris på det en lager:) Og nå er hun snart 5 år og er opptatt av fargene skal være lilla eller rosa. Og er det noe du vil ha til lillejenta di så får du bare gi meg et hint:) Klem fra meg:)

  4. Greta: Ja vi hadde en koselig dag her og hun var så stolt og fornøyd over det hun hadde fått. Så glemte helt og spørre etter noe godteri da. Ja og ellers så har det blitt sett mye sport på tv i helgen,,en fin gullhelg:) Ikke vært noe spennende på pinnen,,men bare noe småtteri mellom malingstrøk og tv titting. Må jo ha noe i hendene når kveldene kommer.Klem fra meg:)

  5. fruensvilje: Mange takk Connie,og hun hoppet rundt og det var rene julaften igjen her:) Og barbie klærne var helt toppers,,ja det hvet jo du alt om også:))

  6. Trulte H: Mange takk for det. Er jo koselig og kunne overraske litt ekstra til dem små. Og når en er glad i og strikke så må jo noen få litt glede av det en lager:)) Må du ha en fin ny strikkeuke:))

  7. moonbeamscorner: Mange takk for det Anne,ja hun er skjønn men utrolog aktiv.Blir 5 år i mars,så tiden går fort. Men gleder meg til den dagen hun kan sitte litt rolig og jeg kan lære henne og strikke:))

  8. marita: Tusen takk for koselige tilbakemeldinger fra deg Marita,men jeg trener på mønster med 2 farger fortsatt. Så det går seg sikkert til det også. Men er ikke lett og få jevne masker.Og er godt flere er enig at det er pent med andre farger en det tradisjonelle på Mariusen. En riktig fin ny uke til deg også. Klem fra Marianne:)

  9. Å herlighet så mye fint du har strikka. Den va helt nydelig den lilla kjolen, ja det va forresten den andre også, i tillegg til eieren av dem:) Masse fine barbieklær. Barnebarnet ditt e bra heldig som har ei så snill og flink bestemor som strikke så mye fint. Og når det gjeld de marius-genserne så va dem også kjempefin, syns det e fint med marius i utradisjonelle farga æ. Forresten så e det bare tull det du sir om at du ikke e så god i mønsterstrikk med flere farga, for det e du jo:). Du får kose deg med strikking i uken som kommer! Klem fra Marita.

  10. Åhh så nydelig barnebarn da Marianne. Skjønner godt at du er stolt av henne <3 For ikke å snakke om den nydelig kjolen du har strikket til henne, skjønner godt hun er kry av den, og av dukken sin 🙂 God morsdag til deg. Klem Anne 🙂

  11. så kjekt da. skjønner att dagen din vart fin i går, når du fikk gitt barenbarn desse flotte kjolene. og jenta vart så glad. Greit med sommerkjole når ein skal til varemere strøk og den andre er god no når det er så kaldet.
   Gleder meg til jentene mine har lyst på strikkaplagg att. Det er heilt stopp der for tida. hehe. Regner med att det snur ganske fort. Ha ein super dag med masse sport og kos. du har nok noe nytt og spennde på pinnen no vil eg tro. Gleder emg til neste innlegg fra deg. klem

  12. Det var flotte kjoler det er så deilig når barnebarn blir så glade:) men så er jo du en racer på strikking:)
   Ha en flott søndag og goe knib her ifra Sirdal <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg