Mønster på påskehøner.

Jeg får ofte spørsmål om og sende mønster på diverse saker,,og det ser ut som påskehønene er i skuddet for tiden. Men ettersom det går mot påske så er det klart mange vil starte på noe pynt til den tiden. Derfor legger jeg ut mønster her nå så flere kan få heklet disse. Som jeg har skrevet til flere så er mine heklet på nål nr 3½ og med litt tykt bomullsgarn. Og for og få litt forskjellig størrelse på dem har jeg kuttet et par omganger eller brukt en tynnere nål for og få noen mindre.24 kommentarer
  1. Hei, så synd du ikke er aktiv på den fine bloggen din. Jeg regner med at du har dine grunner.
   Jeg har så lyst til å lage påskekyllinger og kom over bloggen din både her og på pinterest. All påskepynten ligger på hytten min, og det er vel tvilsomt at jeg kommer dit i påsken, og det er også godt å ha noe å pusle med i disse Coronatider.
   Desverre er jeg ikke så god i danske forkortelser.
   Hva betyr hstm?
   På forhånd takk for svar og så må du ta vare på deg selv i disse Coronatider❣

   Mvh
   Lisbeth

   1. Så synd jeg ikke har sett og vært innom bloggen her på lange tider. Har nok mistet litt av lysten til og holde på med blogg. Men det du lurer på er og hekle halvstaver til sammen. Håper du ser og forstår hva jeg mener her. Ellers må jeg få si takk for det du skriver og jeg vil få ønske deg en riktig fin påske og vær også forsiktig i disse dager. Du finner meg også på heklesider på FB også. Hilsen Marianne.

  2. Så koseligt Marianne Fin oppskrift ser det er et gammelt innlegg .Men det var Lafthuset som linka til oppskriften din, Da måtte eg inn og se 🙂 Knall fine kyllinger

  3. GUDRUN: Hei på deg. Syntes det er hyggelig og kunne dele med meg av mønster som flere liker. Og jeg er sikker på at får fine pulsvanter,og hvis det er noe så hvet du jo hvor du skal finne meg. En fin helg til deg også:))

  4. så fine de er,og så snill du er som deler oppskriftene med oss andre. Nå har jeg kjøpt garn til pulsvarmerne.håper jeg får dem til,GOD HELG

  5. dandilion: Tusen takk for det,,ja påskehøner er noe en må ha når påsken kommer. Går fort til den tiden nå,,og kan nok tro du gleder deg til og komme inn i et helt nytt hus:)

  6. strikkogtov: Takk for det,,og er nok mange som ikke hekler,men jeg lærte det selv av min farmor som var en dreven mester i denne kunsten. Så er glad jeg tok denne tradisjonen med meg videre:)

  7. De var bare helt fantastisk skjønne 🙂 Ser at du virkelig har teken på både strikking og hekling ja 🙂 Mange fine ting på bloggen din må jeg si.

  8. Greta: Takk for det,,jeg liker og dele med meg når jeg har noe som flere liker:) Og det er så mange som spør etter denne oppskriften,,så nå er det bare og hekle i vei for flere. En fin dag til deg også Greta:)

  9. De blir nok litt for vanskelige for meg å hekle men de fikk meg i godt humør på morgenkvisten :))
   Ha en fin dag Marianne :))
   goe knib<3

  10. Du er alltid så flink å dele og sende oppskrifter du. blir ikkje så eg prøver dem, men det er heilt sikkert nokon som kaster seg over oppskrifta no. Ha ei fortsatt fin uke min kjære venn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg