Sokker og et spørsmål..

Kosesokker strikket i Nepalgarn og heklet en kant og pyntet med hjerter. Kan det bli enklere:)  Men har samtidig et spørsmål vedrørende bloggen her nå. Jeg lurer på hva som har skjedd da jeg legger igjen kommentarer og hverken bilde (det gjør ikke noe) eller min bloggadresse kommer frem. Kun hobbystua,og den kan ikke åpnes,,eller er jeg helt på bærtur nå? Jeg har jo skrevet inn bloggadresse og navn der jeg kommenterer,,,,men noe er galt. Så er det noen der ute som hvet hva jeg mener,,og som kan gi meg et svar på dette:))

Men her er kosesokker som jeg skal gi bort.

19 kommentarer
  1. Hei på deg..du kom ikke med bilde, men jeg fant deg:)
   Nydelige sokker!…jeg skulle så gjerne strikket flere sokker, men her har jeg en vegring på gang:))
   Ha flotte februardager videre, klem;)

  2. Grete: Takk for det,,ja jeg husker du hadde trøbbel for litt siden,og disse diggkommentarene eller fin blogg florer rundt enda. Jeg sletter dem så fort det legger seg inn hos meg. Men håper det er i orden nå:))

  3. fruensvilje: Ser ut som det er ordnet nå,,men har oppdaget at flere ikke har verken bilde eller link til sine blogger. Så kan være noe galt med hele bloggsystemet for flere. Har jo skrevet hobbystuas slik,,men nå måtte jeg bruke stor H. Så noe har skjedd:))

  4. I gode og onde dager!: Jeg logger meg bestandig inn når jeg skal på bloggen,,men ser ut til at det er ordnet seg for meg nå:) Men er stadig ett eller annet med blogg.no har jeg skjønt fra flere.

  5. Veldig fine sokker :)) godt det ordnet seg med kommentarene dine, jeg ble jo sperret fra å kommentere i det hele tatt for noen uker siden. Det var da blogg.no forsøkte å få has på spamkommentarer slik som “jeg digger bloggen din” hehe men det ordnet seg det også, viste seg at min mailadresse inneholdt litt lik adresse som spammerne :))

  6. Bente og Lars O: Mange takk,og det ser nå til at det fungerer igjen,,har betandig skrevet hobbystua med liten forbokstav,,men nå er det visst stor H som må til. Ja ikke bare og bare dette her. Men lagt merke til at flere har hatt samme problem og at bilder og link mangler. Blogg.no har hatt mye trøbbel,men første gangen jeg opplever det selv:)

  7. Hei
   Knallfine sokker! Jeg har også lagt merke til at det mangler når du kommenterer, men vet ikke hvorfor. Prøvde å kikke gjennom oppsettet på bloggen min, men ble ikke noe klokere av den grunn. Ville sendt en mail til hjelpesidene til blogg.no
   Ha en fin kveld

  8. Greta: Takk for det,og denne gangen har jeg tatt masketall og fletter fra en Drops oppskrift,,ellers strikket som vanlig sokk. La inn en kommentar hos Connie nå,,og ser ut til at det fungerte. Så jeg tok stor H,,for Hobbystua. Får håpe det bare var det som skulle til,,begynner og rote tror jeg..hihi:)) Ja vi har det herlig sammen min lille prategutt,,og mannen min er ute på veggen og hamrer og banker:)

  9. Men det er vel noe feil ja. bildet mitt kommer ikkje opp heller og viss eg går inn på navnet mitt får eg beskjed om att siden ikkje finnes. Dette må eg sjekke ut på andre blogger eg har kommentert på.

  10. Kjempenydelige sokker. Dei såg veldig gode ut. Flott gave det der. Di eiga oppskrift det her eller?
   såg over alle kommentarene som har kome hos meg i det siste og det er bare hos deg det ikkje står noen ting, anna enn att det er fra deg da. Skal sjekke kossen det ser ut på meg når eg ahr kommentert her.
   kos deg med neste prosjekt i kveld og skiskyting rengner eg med. Både du og din lille venner ehier vel vilt da . klem

  11. De var kjempefine. Kan dessverre ikke hjelpe deg med bloggspørsmålet. Hos meg funker det når jeg bare passer på at navn, e-post og URL er på plass. Hender de feltene er tomme. da må jeg skrive inn på nytt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg