Ja visst holder jeg på:)

Ja da jeg har både strikket og heklet litt i det siste,men selv om jeg ikke er utålmodig så er det greit med noe som en kan gjøre ferdig på en kveld eller to:) Har liksom hatt litt dilla på grytekluter og kjøkkenkluter når jeg ikke har hatt noe særlig annet og lage. Men er så godt og fornye litt på kjøkkenet i andre farger,,og så har jeg jo flere som setter stor pris på noe av dette også. Så mye av det jeg lager blir gitt bort i ny og ne.

Mønster på disse finner du her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=26&lang=no

Selv har jeg strikket dem i Gjestal Bomullsport på pinne nr 4 og heklet en rad fastmasker og en runde med picoter.

Så er det heklet flere grytekluter i dette artige stjernemønsteret som jeg liker godt.

Og mønster på dette finner du her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=147&d_id=20&lang=no

Nå er det sokker som skal strikkes,,og fortsatt må en kle seg etter årstiden. Så noen nye sokker til mannen skader ikke heller.

Vil med dette få si takk til alle som er innom her og legger igjen mange koselige ord og tilbakemeldinger på det jeg lager.

 

26 kommentarer
  1. Her er jeg igjen! Denne gang for å takke for koselig kommentar hos meg. Som du sier; sjømat er godt hele året. Regner med at du spiser mye “frutas de la mar” i vårt felles paradis 😉
   Herlige blomster som møter meg når jeg åpner bloggen din. Bougainvillea er favoritten min!
   Ønsker deg en riktig god helg.

  2. Hei på du Marianne 🙂
   Så fine gryte/kjøkkenkluter du har laget. Likte jo godt fargene du har brukt.
   Alltid så mye fint å se i bloggen din.
   Nå håper jeg at mine skuldre skal bli bedre så jeg kan starte for fult igjen med strikkingen.
   Takk for at du likte puten min.( Jeg er glad i å strikke fletter som du ser)
   Ha en fortsatt fin dag.

  3. Greta. Mange takk skal du ha for det,,og jeg så det nå at vi har laget det samme. Men er jo bare artig slikt da,,og når vi blogger og legger ut her så får en jo nye ideer:) Kluter Greta,,tja hva med Mandarin Petit,,det er jo tynt og blir mykt etter bruk. Ellers er det jo mye bomullsgarn som er fint til kluter. Ja når jeg har en mann som jobber mye ute så trenger han noen nye tykke sokker,,så her strikkes det i kveld ja:) Koselig at du venter på noe nytt fra meg Greta:) Vil ønske deg en fin helg med strikk og VM på tv:))

  4. fruensvilje: Tusen takk for det Connie,,vi er vel like når det kommer til farger.Ja det er jo kost og henge opp noe nytt,,men mye forsvinner ut av huset her nesten føre jeg er ferdig:)) Men bare artig at det kommer til bruk og nytte:))

  5. supermummy: Mange takk for det,,ja noen ganger er det godt og bare lage noe som går fort når en ikke har noe annet spesielt og starte på:) Må du ha en fin helg.

  6. akbhandy: Tusen takk skal du ha,og litt friske farger gjør godt nå som en venter på litt annen årstid:)) Men drar til Puerto Rico i slutten av april,og denne gangen til nyrenoverte Marina Bay View (apollo)

  7. Trulte H: Mange takk og farger gjør så mangt med oss,og som du sikkert har skjønt så er jeg glad i friske farger. Og det tror jeg du gjør også:)

  8. Delikat. Min kusine strikket vaskefille til meg til jul. Den var rød. Så kjekt med noe annerledes

  9. Så fine grytekluter du har laget!:) Veldig greit å lage noe som ikke tar så lang tid også av og til:) Veldig fin blogg du har! Ha en fortsatt fin dag:)

  10. en blir glad av å se innom bloggen din :))her er så mange delikate farger att det må være en fryd å bruke dem på kjøkkenet:))
   ønsker deg en nydelig dag

  11. God morgen min venn. Skjønne kluter og grytekluter det der. Ser dere lager litt av det same du og Tone- Britt. Morgsomt å sjå dem i forskjellige farger .0). Eg har tenkt å strikke noen tynne babykluter i sommer. Kva garn vil du anbefale da. dei skal helst vere veldig mjuke og tynne.
   sokker ahr man jo bruk for heile året egentlig, men mest no på vinteren ja. Og da er det kjekt att din kjære får noen nye også.
   Kos deg med strikketøyet eller heklekrokoen i dag. det er alltid så kjekt å sjå når du ahr lagt ut nytt innlegg. ha ein fin dag klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg