Ros til mannen:)

En hyllest til min kjære mann skal dette innlegget nå handle om,,det er jo den store komplimang dagen i dag. Så etter og ha lagt ut masse bilder av det jeg selv strikker og hekler så kunne det være artig og skrive litt om hva min mann også kan. Har jo sett litt rundt at flere og flere skryter av sine menn,,og hvorfor kan da ikke jeg gjøre det samme.

Og nå som huset våres blir kledd om og begynner og ligne et hus så tenker jeg 15 år tilbake da min mann også fikset litt opp her,,la om til nytt tak på huset. Og dette gikk bra helt til en liten detalj skulle snekkres på plass,,og på 7 meter opp på veggen og på en stige så gikk det totalt galt. Han falt ned og lå helt urørlig på bakken og med gammel takstein og planker under seg. Han var hardt skadet og ble liggende i respirator i 3 uker. Begge lungene ble punkterte og brudd i nesten alle ribbeina( 2 hele) og 3 brudd i ryggen +kragebeinsbrudd og noen mindre brudd her og der. Men heldigvis slapp han unna med indre skader,,og denne tiden var bare helt grusom. Jeg var på sykehuset nesten 24 timer i døgnet og satt hos min mann på intensiven.  Han ble jo dopet ned hele tiden og måtte igjennom masse prøver av alle slag.  En forferdelig tid var dette,,men sakte men sikkert kom han seg igjen,,og høyden er han ikke blitt skremt ifra da han jobber som kranfører og er i høyden nesten hver dag.

Han kom seg i jobb etter 5 måneder med opptrening igjen,og med mange plager i kroppen etter brudd og skader har jeg ikke hørt til dags dato han har klaget over smerter og vondt . Men jeg ser det er der,,og som han sier selv så må han bare leve med det. Ja slik er han:)) Nå har han siden i senhøst holdt på med huset her igjen,,ny kledning og satt inn nye vinduer. Så siste veggen er startet på,og selv med byggestillasje på veggene så må jeg innrømme at jeg i vinter har gått med hjertet i halsen og vært nervøs. Men må si jeg beundrer min mann som står på slik han gjør og nå fortjener han snart en liten ferie fra snekkring og heller kunne sitte i varmen og ta seg en kald øl:))

Og slik så kvelden ut her i går da han er igang med og fjerne murtrappen her,,

Høyden er han ikke redd for,men har fått større respekt for det:) Dette er fallveggen….usj..

 

 

 Her er kjøkkenvinduet på plass og nye gardiner måtte jo til her også. Og min jobb er og male lister og kjøpe nye gardiner. Ja det er ikke vanskelig:)

Flere bilder kommer nok senere etterhvert det går seg til her. Ja dette var litt fredagsfortelling og jeg hyller min kjære mann for den han er og hva han kan:))

En superfin helg til Dere alle som er innom her og titter.


Litt gjærbakst ble det i dag også fyllt med eplemos:))

 

 

13 kommentarer
  1. hei kjære Marianne. Klart Mannen fortjener eit innlegg. Skjønner det var stor påkjenning for han og for deg. Godt att det gjekk så bra til slutt. Hadde hatt nervene utenpå om det hadde vore min og om han igjenn klatrert på veggen. Men det er jo bra att han klarer det så bra. Noen er veldig flink til å bere smerter alene. Kanskej altfor flink. ein kan få det att ein gong. Ein skal sette pris på kvarandre og vise kva dei betyr for ein. Stor stor klem til deg og hilse din kjære.

  2. Hei. Så godt at det gikk bra med mannen din. Godt å kunne skryte av dem man e glad i. Så mange fine grytekluta du har laga. Du e bare helt utrulig flink og snar med både pinna og heklekrok. Du får ha en strålende fin uke som kommer. Klem fra Marita.

  3. Måtte felle en tåre her jeg. Så trist å høre, må jo har vært en knalltøff tid for dere begge, men godt å vite at det gikk bra tross alt 🙂 Så fint at du hyller ham Marianne <3 Snuse snuse den gjærbaksten din lukter veldig godt..he he... Flinke er dere begge to <3 Klem Anne

  4. Koselig at du er fornøyd med mannen din, og det høres ut som om du har grunn til å være. Godt at det gikk bra med ham 🙂 Kosa seg sikkert med bollene 🙂

  5. Ja du får hilse til mannen din. Det er tøfft det han har vært gjennom. Jeg har en slik en jeg også, er så redd for ham av og til. Vi har en slik boremaskin vi også. Per holder på å skyte ut blindkjelleren. Jeg skal få et skikkelig rom til plantene mine om vinteren. God helg til dere begge

  6. Heia selvfølgelig skal du skryte mye av mannen din forstår det har vært litt av en påkjenning dere har vært igjennom men er glad for at det gikk godt og han er i vigør igjen:) Det er ikke alle forunt å ha slikt pågangsmot og at de klarer å se at de kan klare seg normalt i hverdagen:)
   Nå har jo han en flott kone som sikkert har støttet og vært der 100 % .
   Vi er heldige vi som har menn som er flinke :)))
   Ha en fin lørdag og den gjærbaksten ser helt nydelig ut:)
   Goe knib<3

  7. God morgen.Dette var litt av en historie og mannen din må selvsagt hedres etter alt det han har vært gjennom,så utrolig bra att det endte bra til slutt tross alt.
   Desverre har jeg også en uredd mann,han balanserer gjerne på lødetaket og bruker ikke alle tier sikring,slike dager vil jeg helst ikke se ut av vinduet.
   Slik som det uler ute i dag er jeg superglad for att vi reiser neste helg til varmen :))og det fortener nok både du og din kjære snart også.
   Ønsker dere en nydelig fin dag og kos med deilig gjærbakst

  8. Ja det må jeg si var et langt fall !! min store skrekk hver gang mannen min klatrer i høyden enten det er hjemme eller på jobb ! Godt det gikk såpass bra som det gjorde, til slutt, men slike skader har jo en tendens til å gi mye plager når det har gått noen år, men han skal vel være litt “tøff” kanskje? Godt han har deg da med både gode ord, kald øl og varme boller :))

  9. Så godt at det gikk bra til slutt. Du er heldig som har en mann som er “handy”. Jeg har også det og da er det hyggelig å servere gode boller eller annet bakverk når en god jobb er gjort 🙂

  10. Så koselig blogginlegg 🙂 Du har en flott mann og han har en flott kone. Ingen tvil om det! Herlig å lese om folk som gir sine kjære den kredden de fortjener!!
   Ha en strålende helg sammen med mannen din :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg