Pulsvanter for vår og høstbruk.

Noen pulvanter har jeg også fått strikket i det siste,,og når en først setter i gang så blir det gjerne noen ekstra par. Og jeg liker så godt mønsteret på Diamantene,så er det et par med falske fletter som også sitter vedlig godt på hendene.

Og da jeg syntes det er koselig og gi bort noe av det jeg driver med så har jeg en herlig og snill bloggervenn som jeg har tenkt og sende et par til:)

                                                                        

14 kommentarer
  1. Takk for besøk på bloggen min.
   I kveld er jeg stolt bloggdame og svever litt. Hotel Cordial Mogan Playa har lagt bloggposten min inn på Facebook-siden sin. Fikk mail fra markedsavdelingen for Cordial i forrige uke, hvor de skrøt av bloggposten. Så kom det spørsmål om de kunne linke til bloggen min. Gjett om jeg sa ja? Stolt som en hane, hm… høne!
   Du kan tro jeg lurte når du skriver om Marina Bayview. Etter å ha feriert i området siden 1987 burde jeg vite om dette hotellet. Måtte google og ser at Ipanema har skiftet navn. Supert område! Har aldri bodd på Ipanema, men litt lenger opp i dalen.
   Kommer helt sikkert til å skrive mye om Soller i tiden framover. Har tusen ideer i hodet, men helsen skranter og jeg kan ikke bruke så mye tid på PC. Slitasjegikt er noe skitt 🙁
   September er en flott måned på Mallorca, har selv feriert på øya et par ganger i september. Tidlig i september KAN det fortsatt være veldig varmt, men tror jeg vil si 25-28 grader. Sjøen er deilig oppvarmet når du kommer til september. Forresten; været er like uforutsigbart på Mallorca som her i Norge. Da jeg var på øya i juli 2011 var det regn og overskyet flere dager. Unormalt til juli å være og alle fastboende snakket om det merkelige været den sommeren. Rundt 25 grader og jeg var kjempeglad. Jeg liker ikke hetebølgene som kan komme i juli og august.
   God helg til deg!

  2. Vantene dine er så flotte,supert mønster ,du har så fine farger.Har forsøkt meg på dem,ikke helt heldig.men skal prøve på nytt,igjen takk for oppskriften du sendte meg.

  3. Hei hei. Nydelige puls varmerer, må være super å ha inni votter når det er super kaldt. Så godt å lese at alt gikk bra med mannen, uff må ha vært en grusom tid, noe sånt kan man aldri være forberedt på. Stell bare godt med han nu, med masse god gjærbakst :)) Klæm

  4. du verden så flittige du har vært da,virkelig flotte pulsvanter som er gode å ha nå til våren.
   Dette var iallefall en nydelig bukett med gode strikkevarer 🙂

  5. Eg og digger diamantpulsvnte mønsteret. Det er berre så kjekt å strikke, sitter så fint på hånden og er veldig praktiske til å kjøre bil med har eg funne ut. er det ekstra kladt har eg gjerne eit par slike inni vottene og tar av vottene når eg kjører bil.
   du er no alltid så snil du da og gir vekk til dei som ikkje alger slikt sjølv. Ha ein flott ettermiddag min venn

  6. Hei Marianne!
   Pulsvanter med “diamanter” har jeg også strikket mange av etter at jeg mønster med deg!
   Like så “Elf clobber”. Men for tiden er det en ny runde med grytlapper i forskjellig mønster.
   Handarbeid gir mye glede! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg