Solen skinner og det er påske og vår:-))

Har nå fått heklet en zalokjole til meg selv i litt oppkvikkende gulfarge. Ja gult må en ha i påsken.

Og så har jeg tatt frem noen av mine tova Henriette høner som syntes det var stas og komme ut fra kottet.

Har en veldig flink og kreativ venninne som kom med noe hjemmelaget pynt til meg. Så tusen takk kjære Rita:-)


 

Tok opp mine kjellerlagrede hortensia fra kjelleren her forleden,,og slik ser dem nå ut etter noen dager med stuetemperatur og lys .

Er artig og se det gror og spirer og at vi nå er i gang med våren.  Så med dette vil jeg få ønske Dere alle en riktig fin påske:-))

18 kommentarer
  1. Hei.
   Skulle så gjerne hatt oppskrifta på den artige Zalo kjolen.
   Takk for en koselig blogg som gir meg inspirasjon til håndarbeide.
   Hilsen Grete

  2. passion4lifeandtravel: Mange takk kjære Mette. Men har ikke gjort så veldig mye ut av at det er påske nå,,mannen holder på med huset og alt er som vanlig. Koselig at du tittet innom her også nå. Må du ha fortsatt fine påskedager og jeg antar du nyter hver dag med fri:-)) Solen skinner og alt bra:-))

  3. Anonym: Det er klart at ” høna ” måtte komme med her Rita. Den er kjempefin og jeg er glad i hjemmelagede saker. Kos deg videre du med i påsken:-))

  4. Strikkeogheklelise: Mange takk,,og ja nå er jeg stolt over mine blomster som strekker seg for hver dag som går. Er bare og håpe dem klarer seg videre. Fortsatt fin påske til deg også:-))

  5. Randi’s tanker om reiser og hv: Tusen takk Randi,,har ikke gjort så veldig mye til pynting her for påsken,,men litt har det blitt. Her har vi nå nydelige dager med sol og snart er restene av snøen vekk. Ja nå ser vi frem til en etterlengtet ferie til sol og ekte sommervarme. Ja vi høres igjen,,så fortsatt fin påske til deg også:-))

  6. Rolig morgen på hotellrommet før vi drar og treffe først ein son så seinare ein til :D. Nydelig ver i Bergen, så vi nyter livet. Skeier ut og koser oss.
   Skjønn zaloflaske kjole og påskehøner. Kjekt med pynt man har laga sjølv som ein kan ta frem år etter år. du får nyte resten av påsken og kose deg med hortensiane og alt anna som gror. Snart blir det vår ute også. Stor påskeklem fra meg

  7. Så fint du har pyntet til påske! Og du er heldig som har fått vårstemning rundt deg. Det var det her også, men i dag kom Kong Vinter på besøk igjen. Tror ikke det er snø som blir liggende, for jeg ser at det er plussgrader ute nå.
   Takk for hilsen på bloggen min. Ja, du kan glede deg til opphold i “paradis”. Skulle gjerne vært der nå!
   Ønsker deg en fin påske og så “snakkes” vi sikkert før du reiser!

  8. solkro: Tusen takk skjønne Margit,,jeg er nok heller litt sparsom med og skrive innlegg. Men noen bilder av litt av hvert sier også mer en tusen ord:-)) Og jeg ønsker deg en herlig påske og kos deg så godt du bare kan:-)) En go“klem fra Marianne:-))

  9. Anne:Tusen takk skal du ha Anne,og artig at noen liker bilder jeg legger ut også. Her satser vi på og holde på med huset i påsken og det går seg til her nå,,har faktisk beiset en vegg i dag. Så vi blir ikke arbeidsledige her,,men god mat og annet småsnadder skal vi nok hygge oss med også:-)) En riktig god påske til deg også. En glad klem sendes over til deg også:-))

  10. For et koselig påske innlegg og for noen flotte høner du har 🙂
   Og Zalo flasken er heldig som får så flott kjole 🙂
   Ha en fin kveld Marianne og goe knib<3

  11. Så herlig omtenksomt av deg å kle Zaloflasken din i vår og påskegult. Det har den fortjent. Fikk påskestemning av å se på de flotte bildene dine Marianne 🙂 Håper du/dere har det bra og at dere får noen fine påskedager. God påske med godklem fra Anne

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg