Påskejobb på moa:-)

 

 

 

Heisann alle bloggvenner og andre kjære og kjente 🙂

Ja nå er denne påsken over og vi har vært utrolig heldig med været nå,så håper flere har hatt mange fine stunder i solen i disse dagene. Her har vi ikke holdt helligdagene hellig,,for mannen har holdt på her med huset. Men vi har ikke støyet og bråkt for mye,,men mye har vi fått gjort nå med huset utvendig. Bildene kan du trykke på så blir dem større,,så en ser at taket er blitt bygget ut her også. Og rett føre helgen fikk vi blikkenslager her som kledde pipen på nytt. Og når været har vært så fint som nå fikk vi beiset denne veggen med 2 strøk også. Og når en har stillasje blir det mye lettere og komme til for meg også som malte opp til vinduet. Lengre opp går jeg bare ikke. 

I dag ble stillasjen tatt vekk fra veggen og igjen over på andre siden for og få gjort taket på samme måte som foran her.  Vi har hatt overbygg over inngangsdøren,denne ble revet og skal bygges opp igjen. Men ny dør skal også på plass,,+ ny trapp. Men planen er og få drenert rundt huset,,så trappen må nok vente en stund til.   Men som jeg har skrevet før er jeg ikke glad for og ha min mann i høyden etter et stykt fall for 15 år siden,,,men mange jobber med slikt hver dag.  Men blir godt når neste vegg er ferdig snekret i denne høyden.

Skal prøve og få tittet igjennom blogger hos flere etterhvert her,,disse fine dagene har ikke fristet til blogging eller annet på nettet:-)

Dette nydelige været skal visst fortsette frem noen dager så vi får tro at våren har gjort sin entre…..16 kommentarer
  1. Bente og Lars O: Ja jeg liker ikke høyden,men det er sånn han jobber med til det daglige da han er kranfører også. Så han er nok mye mye høyere en det på bildet,,men godt jeg ikke er på jobben og ser han klatrer ut på krana for vedlikehold på den,,og med betong og elva rett under,,usj,,og vært igjennom en stygg ulykke en gang før. Men uten stillasje hadde det ikke vært mulig og holde på slik. Ja påsken har vært effektiv,,men jeg har da laget tradisjonmat som lammestek og vi har jammen spist og kost oss både ute og inne:-) Vi får nyte været mens vi har det vel,og håpe at den kryper mot flere røde snart. En god natt til deg Bente:-)

  2. Greta: Hjertlig takk for det Greta,og det er mannen min som gjør all jobb alene med snekkringen,men jeg hjelper til der jeg kan. Male liker jeg da. Alt tar sin tid,men godt og få gjort ferdig huset ute,,så får heller mye komme senere. Været er fortsatt helt herlig her nede,,så vi er nok heldige kontra Nordland. Ønsker deg en fin torsdag:-)

  3. fruensvilje: Mange mange takk Connie,ja er vel mannen min som tar den værste støyten her,men male trives jeg med,så det gjør jeg så gjerne. Ja jeg hvet det er noe som mangler av gelender på toppen,,men nå er det straks ferdig med det høyeste jobben. Så jeg kan snart puste ut min lettelse for at det går bra:-)) Været har holdt seg etter påsken også,,helt nydelig:-))

  4. venkesstrikk: Tusen takk for det,,ja alt en kan få gjort ferdig føre sommeren er jo helt supert. Og når været tillater det så trenger en ikke sitte inne og vente. Går jo mot campingsesongen for oss også:-))

  5. akbhandy: Tusen takk skal du ha Ann-Kristin,og vi skal nok ikke klage på penværet her nede nå. Har jo fulgt med på nyhetene og sett hvordan det er nordover,,så ja vi er nok heldige som kan få holde på ute med vedlikehold:-) Men da får vel Dere en pen sommer,,og vi en regnsommer igjen,,hihi..:))

  6. strikkogtov: Mange takk for det,ja et overbygg har vi hatt og nytt skal det bli. Men i litt større utgave og med ny trapp som ikke er støpt:-)

  7. Marianne: Hei på deg i det snørike nord,ja har fulgt med på nyhetene om dette ekstreme været Dere har. Så her klager vi på litt kald vind,men tror nok vi her nede i lavlandet ikke skal syte for mye. Og tusen takk for hyggelige ord. Er godt og få gjort dette nå føre selve sommeren kommer,,snart er det tid for våres campingliv igjen,og ikke noe artig og måtte holde på med huset da. Men skal bli deilig og få det ferdig utvendig. En flotters uke videre til deg også+dine små sjarmører.-))

  8. Hei! Her oppe i nord har det ikke vært det store påskeværet i år, snekov og ras har dominert denne påsken. Men fint å kose seg inne iallefall.
   Huset blir kjempeflott. Godt å få sånt gjort. Skjønner godt du ikke vil ha mannen din oppe i høyden, spesielt når han har hatt et fall før, det er så fort gjort å være uheldig igjen.
   Ha ei fortsatt fin uke! 🙂

  9. Dere har jaggu fått gjort mye med huset nå. Flott er det blitt. Og heldig har dere vært med været. Det kan jeg ikke si at vi har vært. Her har det vært snø og atter snø i hele påska, men i dag er det antydning til sol . 🙂

  10. God morgen.Skjønner godt att du ikke har vært på blogg slik som dere har jobbet,men jammen ble det flott også da :))liker ikke høyder jeg heller men no har dere et godt stilas ser eg og dei er rimelig sikre,kunne kanskje vært litt mer gelender på i forkant da,det er det iallefall på vårt stilas.
   Håper du får en fin dag,no er det skyet her i dag men vi har fått + grader så da er jeg fornøgde :))

  11. God tirsdagsmorgen. Som dere har jobba og så flinke dere har vore. Det står respekt av slikt arbeide. Tenk så godt det blir når alt er ferdig. Tar vel litt skjønner eg siden det både skal drenesres, ta ein vegg til, ordne tak der også og bygge nytt inngangsparti. Men neste år kan dere bare nyte påsken dere også :D. Heldig med veret har dere jo vore og vi. Det har vore ei super påske for oss også. Ønsker deg ei flott apriluke, håper varmen kommer både hos dere og hos oss snart. klem

  12. Forstår godt at du misliker at din kjære henger høyt der oppe! Da vi malte huset i fjor leide vi inn proffer til de høyeste stedene. Jeg orket ikke se dem en gang henge der oppe… I år skal vi male andre strøket og går for proffer i høyden igjen.
   Effektiv påske hos dere da.
   Her har det stort sett gått i sol, lek og god mat 🙂
   Krysser fingrene for at våren er her og at de røde tallene blir høyere.
   Natta Marianne 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg