Nydelig morgen.

Det er ikke ofte jeg kan se rådyr her jeg bor,men i dag tidlig når jeg tittet ut av kjøkkenvinduet fikk jeg se den i skråningen her. En koselig start på dagen dette:-)


Og en nydelig dag blir det igjen,så her skal jeg i dag få beiset noen vindskier så det er klart til og settes opp når mannen kommer hjem fra arbeidet. Ellers blir det vel litt småstrikking på terassen igjen og ta dagen som den kommer. Når jeg først er inne på dyreriket så har jeg nå hatt min lille undulat i ett år nå. Denne lille gutten er en herlig liten skapning som prater og holder alle med selskap. Men er nok ” mammas lille kosegutt ” 🙂 6 kommentarer
  1. Wow, har du virkelig hatt lille fugl et år? Syns ikke det er lenge siden “vi” fikk den liksom:) Tenk hvor tiden flyr. Så søt baby skoene var, må være artig å kunne ha slike på småttingene:) Kos deg ute i solen, her går det fortsatt i vinterklær, men så deilig det er med sol og lyse dager,gitt :))

  2. Så morsomt da å starte dagen med “besøk” av rådyr. fine skapninger det. Og lille fuglevennen din er jo så skjønn da. Spilte lydfilen fra deg til Torstein nett att og han syns den var stas å høre. hehe.
   Har gjort istand jobb til min kjære eg også når han kommer heim. Godt å sette dem i arbeid. Lurer sterkt på om eg skal prøve å sette emg ut i sola eg og i dag. Når den ahr fått varme litt på verandaen. Men først må den jo komme da. Men er ikkje elnge att no. Ha ein fin dag i solveggen med strikketøyet 🙂

  3. Så koselig med dådyr utenfor kjøkkenvinduet da :))litt nettere i str enn hjorten hi hi.Du får ta med pellegutt ut i vårsola og kose deg,jeg prøvde meg ut en tur men gav opp det var isende kald vind,så her venter jeg til litt mer utpå dagen ja :))

  4. Så koselig!
   En sånn blå undulat hadde min bestemor. Han het Reidar og kunne legge kabal. Snudde kortene når bestemor dunket på det 😀 Han kunne også snakke. Sa navnene til alle oss barnebarna.
   Flott kjæledyr!
   Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg