Ut på tur aldri sur:-)

Heisan:-) 

Det er fortsatt liv her på bloggen min,men nå har jeg litt annet og holde på med en bare strikking og husrelaterte saker. Faktisk så teller jeg ned timer til vi drar innover til Gardermoen flyplass i natt og videre kurs mot deilige Puerto Rico på Gran Canaria. Så her er det litt forbredelser av ting og tang som skal ordnes,,men tror jeg har alt under kontroll nå:-) Skal rett og slett bli godt med både varme og sol og ikke gjøre noe som helst annet en og bare late seg hele dagen. Og ettersom mannen min har jobbet utrolig mye med sin daglige jobb og ikke minst huset her som er under restaurering i hele høst og kalde dager i vinter så trenger ihvertfall han en ferie. Denne gangen blir det bare en uke ,men alt er bedre en ingenting. Når vi kommer hjem igjen så er det litt til og gjøre her,og så blir det og komme igang med campingvogna og starte sesongen:-)

Og for Dere som lurer,,jeg har aldri med meg hverken garn eller strikkepinner på ferie. Der går grensen:-) Legger ut en liten video snutt og så kan Dere bedømme selv om dette frister eller skjønner at jeg gleder meg. Kommer sikkert med noen bilder når jeg er tilbake igjen. Vil også få ønske Dere alle trofaste bloggere en fin helg,og nyt finværet for Dere som har det,her regner og blåser det og er ikke noe og skryte av.

http://www.apollo.no/reiser/europa/spania/gran-canaria/puerto-rico/hotell/marina-bay-view

 

 http://www.youtube.com/embed/N_qy0PuwQ0A 

17 kommentarer
  1. Åhh, så deilig med en uke i varmen. Var i Puerto Rico for et par år siden, der får man god trappe trim 🙂 Kos dere 🙂

  2. God tur til vakre Puerto Rico. Var innom der en dag i januar da vi var på de kanter.
   Her blir pinner, garn, stitchery ++ alltid med på ferie – det er jo bare kosearbeid det 🙂

  3. Heia Marianne
   Gikk inn her i morges ,ønsker deg en kjempegod tur og kos dere masse . håper du ikke allerede har reist ,
   Mange goe kniber så snakkes vi når du kommer hjem 🙂
   Tenker på dere <3

  4. fruensvilje: Hjertlig takk for det Connie,og håndarbeider kan man drive med hjemme.Og er enig med deg at da er det ferie,og heller hygge seg med sin reisepartner og ikke minst nyte sol og varme og deilige kvelder ute med god mat og litt godt i glasset:-) Regnet her i dag,men nå går det mot litt kulde her. Ha en fin helg 🙂

  5. Anne: Tusen tusen takk for det Anne,og gjett om vi skal nyte det gode liv denne uken:-) Skal prøve og få tatt noen bilder jeg og legge ut ved neste blogginnlegg,og det blir når jeg er hjemme igjen. Klem tilbake til deg:-)

  6. Greta: Godt og komme seg litt vekk nå,og bare hygge seg i varmen. Og strikkepinnene klarer seg godt alene her en stund uten bruk. Tror nok ikke jeg klarer og bringe med varmen hjem,men skal sende deg noen varme tanker:-)

  7. åjo dere har masse å glede dere til :))men allemest sola og varmen.Tar ikke med handarbeid på ferie jeg heller ikke p heller ,ferie er ferie og da vil jeg ha tid til den d/dei jeg er på tur med.
   Det har sludda og regna hos oss i dag og nå skinner sola i fjella,ganske variert for å si det slik :))
   ha en fin kveld og riktig god tur,nyt det 🙂

  8. Åhhh den turen fortjener du jo bare, Nå må du kose deg masse mye med det sydelivet måtte kunne friste deg med. Sol, mat, drikke og lune fine kvelder og mye mere. God tur og bilder kreves ved hjemkomst 🙂 Klem Anne

  9. Der har eg vore noen ganger ja. Sjølv om det er ei stund siden no. Kose deg masse du da. Uten strikkepinner ja ja det er vel mulig det også. for noen hehe. Nyt det og ta med noe varme tilbake

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg