Fra min lille ferieuke i herlige Puerto Rico.

Hei og en riktig god 1.mai

Ja nå tar vi vel og sier kom mai du skjønne milde for her er det sol og nydelig vær i dag . Jeg har nå vært hjemme noen dager siden min lille ferie til herlige Puerto Rico er avsluttet for denne gangen. Så nå får en vente til høsten på en ny tur dit. Denne uken har vært helt nydelig og vi ankom til hele 39 gr med stekende sol ,og har hatt ca 30gr resten av uken. Kroppen har blitt brun,men desverre så flasser jeg på enkelte steder selv om en høy solfaktor har vært påsmørt ganske så ofte. Men ryggen gjorde godt i disse dagene da den fikk riktig varme og ganske mye mosjon av trapper. Her kommer det noen bilder for Dere som vil se..

Her flyr vi over deler av Spanske høyfjell som en ser har snø på toppene,

 Og etter nesten 5½ i luften går vi nå inn for landing på Las Palmas.

Nå bruker vi og bestille Comfort Class så vi har god benplass og litt ekstra goder med drikke og varm mat+30kilo vekt.

Og som Dere ser etter noen timer er det fortsatt godt og varmt både ute og inne

Det var et nydelig og flott hotel som hadde store flotte leiligheter,og ikke minst rent og pent over det hele.

Men her fikk en brukt kroppen og ikke minst bena når en skulle ta gjenveien ned til havnen,157 trappetrinn og gå. Så mosjon skal jeg si det har blitt denne uken.

Utsikten var det ikke noe og beklage seg på,men en hørte jo trafikken som gikk i hytt og pine.

Tror kanskje en blogger vil kjenne seg igjen på dette bildet her,Portonova hotell satt vi og så ned på.

Hotellet i kveldslys og et vakkert skue skulle det bli samme kvelden også,bare se her

Det var vel første kvelden jeg fikk frysninger tror jeg,et vakkert skue og se denne kvelden.

Ellers så har en lett for og ta samme type bilder når en er på ferie,og ihvertfall når en kommer til samme sted igjen.

Så her er det litt forskjellig i blomsterfloraen.

Og her er det en havørn som jaget og stupte ned i havet

Og en lite piggsvin vi så på veien opp trappene en kveld,

Og en har jo hørt om den Spanske flue,,så ikke hvet jeg hva dette er

Men duer er det nok av,og dem finner di utroligste steder og finne ly. Her ble det slagsmål om hvem som hadde første rettighet til hulen.

Så alt i alt et nydelig hotel med fin beliggenhet og lett vei til det meste,men velger nok toppen på andre siden neste gang mot Amadores.

Så Altamar eller Babalu som har sol på terassen fra morgen til sene kvelden blir det neste gang ut på høsten.

Må vise frem en deilig paella jeg tok til lunsj en dag,,

Håper noen har kost seg med mine feriebilder og jeg avslutter her med noe ekte Norsk

Ha en strålende dag og så kommer vel snart en sommer til oss alle

 

17 kommentarer
  1. Greta: Takk for det,ja trapper var god mosjon,men tok det istedenfor og gå veien ned som var uendelig lang. Men tar et annet hotel der til høsten:-) Men får håpe på en fin sommer her i år nå med varme og sol,,og minst mulig regn:-)

  2. Hei. her var da mange flott bilder. Kan jo fort bli litt mange trapper også da. Tror ikkje det hadde vore noko for meg nei. Men god morsjon er det. Kjekt att du ahr kost deg og fått reparert ryggen litt. Så får vi håpe på ein varm og fin Norsk sommer også. Det er lov å håpe. Ønsker deg ei fin uke fremmover vennen. Klem fra meg

  3. Randi’s tanker om reiser og hv: Så koselig at du likte bildene Randi,og litt skryt tar jeg i mot med stor takk nå. Hvis du ser under reiser på bloggen min,så ser du at jeg har bodd på Babalu 2 ganger før,men ville bare prøve noe annet denne gangen. Men Altamar ligger nesten vegg i vegg også,men uansett så blir det et av hotellene der oppe i fjellet til høsten:-) En fin helg og en koselig reise til deg også Randi:-)

  4. Åååå, så herlig å se bilder fra “holmen”. Du har fanget øyeblikkene, med gode bilder fra natur, flora & fauna. Enig med Anne; jeg så også en lekker dame i oransje!
   Jeg har feriert litt lenger opp i dalen der (Porto Alegre) og på toppen (Jacaranda). Vil du ha mer sol, så anbefaler jeg Babalu. Har bodd der 3 ganger. Store terrasser med sol fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Altamar kjenner jeg kun beliggenhet og den er jo bra.
   Ønsker deg en riktig fin helg!

  5. strikkogkos: Tusen takk,og som du ser er det vært helt nydelig og kjenne varmen på kroppen igjen. Måtte vi snart få en skikkelig utevarme her også.

  6. fruensvilje: Tusen takk Connie,og vi har hatt det helt nydelig selv om det bare ble en uke denne gangen.Men godt og komme seg litt utenfor døren hjemme. Vi har sol her,men er en sur vind så sitte ute kan en bare glemme:-)

  7. Anne:Tusen takk kjære deg,og det er lov og drømme og nyte gjennom noen bilder. Men håper du også en dag vil få satt deg opp i et fly og komme deg litt bort og oppleve litt av det du liker:-) Tunikaen og litt annet i klær kjøpte jeg på en Asiatsik klesbutikk som jeg må innom hver gang jeg er der nede. Damen der har så mye fint til en rimelig penge. Jeg smører meg godt og det går nå bra:-))

  8. akbhandy: Ja jeg regnet med at du kjente deg igjen her og kanskje vi ses der nede til høsten.Men da skal jeg opp på den andre høyden igjen. Der liker jeg meg aller best. Så er godt og ha noe og glede seg til når høstmørket igjen kommer for fullt:-)

  9. Åhh, no fikk jeg lyst til å reise til syden ja. Men får bare glede meg til høsten. 🙂 Og ja jeg kjenner meg igjen på flere av bildene dine. Flotte bilder og flott brunfarge på deg. 🙂 Ha en fin kveld.

  10. Så fint å høre at du hadde en toppers tur 🙂 Drømme drømme sier nå jeg, for de bildene dine var så utrolig flotte. Kjente likksom luktene og lydene gjennom fotografiene. Sist men ikke minst for et vakkert bilde av deg, i en nydelig tunika og verdens lekreste blondethights 🙂 Smør deg godt så ikke all brunfargen bare detter av he he. Forsatt god 1. mai. Klem Anne

  11. Velkommen hjem etter noen deilige dager,kjekt å se litt fra dei fine dagene dere har hatt i varmen.
   Ikke mye som minner om sol og varme her i dag,kaldt og surt på alle vis,men jeg har no hatt en fin dag alikavel

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg