Igjen og igjen….

Sokker igjen:-))

Men en repeterer mange ganger det samme når det er noe en liker og lage av både strikk og heklesaker. Men godt og ha noe på lur for ut døren forsvinner dem som regel. Og igjen så er det sokker etter mønster fra Drops nr 90-4 . Men heklekanten er er etter fri fantasi.

Og så er jeg fortsatt glad i Kerttu sokkene som du finner mønster på her http://uhoavagnu.blogspot.no/2007/03/kerttu-sukat-kerttu-socks.html

 

29 kommentarer
  1. Tove: Ja har tenkt mye på deg og hvet du har hatt et stort inngrep,men håper du kommer deg såpass i form så du får en god sommer og kan kose deg på torpet:-)) Og takk for ros,og sender deg mange gode klemmer tilbake:-)

  2. Kjære deg! Tusen takk for at du tenker på meg, det gjør godt! Jeg har nå fjernet en lungelapp og en tumoe så formen er ikke helt på topp. Det blir spennede tider framover for å se om jeg må ha noen form for etterbehandling! Du har som vanlig masse flotte håndarbeider som jeg koser meg med å se på: Klem til deg fra meg!

  3. hege: Tusen takk for det,og det var ikke vondt med den uken i varmen:-) Syntes det er litt søtt med heklebord på jente/damesokker:-) Og jeg liker jo blonder også.

  4. Magnhild: Tusen takk og disse er kjempeartige og strikke også. Så selv med Finsk mønster så ser du diagrammet og strikker både helen og tå fellingen som du gjør på andre sokker. Og sokkene fra Drops er også fine og morsomme og lage:-)) En fortsatt fin helg til deg også:-)

  5. Disse sokkene var bare så fine! Så fint at du oppgir hvor mønsteret er å finne. Disse gleder jeg meg til å prøve! 🙂 Ha en god helg!

  6. Gudrun: Tusen takk skal du ha,og du får nok ta deg en tur innom meg når du er på Moa Gudrun. Jeg har sokker ferdig strikket,og lager gjerne for deg om du vil ha noen spesielle farger og størrelser. Det ordner seg skal du hvite:-)

  7. solkro: Du skjønne Margit som gir meg vakre ord tilbake på det jeg lager. Som du ser under her ligger det bilder fra ferien. Og den var etterlengtet og nydelig.-) Skriver til deg på privaten senere:-))

  8. akbhandy: Tusen takk Ann-Kristin. Er blitt glad i disse sokkene med litt hullmønster. Og du er jo flink selv og strikke både sokker og annet stort i fargemønster. Det er ikke jeg så flink med. Men sokker blir det og ut forsvinner dem igjen:-)

  9. Disse er jo bare skjønne.Aldri strikket sokker,får det bare ikke til,tror jeg må ta meg en tur innom deg neste gang jeg er på Moa.kanskje du har noe til salg.

  10. Anonym: Tusen takk,og turen var nydelig etter en lang kald vinter. Men vi får håpe det blir en god vår og sommer,uten for mye vind og regn. Men vi har jo kjent på varmen her nå et par dager,,,så måtte den fortsette:-)

  11. Anne: Hjertlig takk for det Anne,og du er ikke alene når du ikke har strikket sokker,er mange som egentlig vegrer seg for det selv de som kan strikke. Så for min del er det hyggestrikk. En fortsatt fin uke til deg:-)

  12. matja: Takk for det,og prøv deg med mønster så er det mye koseligere og strikke sokker. Vel herresokker får vi vel fortsette med i glattstrikk:-)

  13. Greta: Takk for det,og jeg er glad i disse mønstrene og blir ikke lei. Og helt greit og ha noe på lur for stadig forsvinner noe ut igjen. Ja du kjenner jo til det du også. En fin uke videre ønsker jeg deg. Klem tilbake:-)

  14. fruensvilje: Mange takk Connie,er glad i disse mønstrene og hullmønster er pent på damesokker og spesielt når en skal gi bort også. Men herresokker blir det glattstrikking:-)

  15. De finaste sokkene jeg har sett 🙂 Har du det bra? Jeg håper dere hadde en flott ferie jeg sender deg en melding om ikke så lenge Marianne 🙂
   Goe knib<3

  16. Nydelige sokker fra deg igjen. Flott med den heklakanten øverst. Det gjorde seg virkelig. Og Kerttu sokkene, de snakker for seg selv de. Vakre er de. Dyktig du. :-))

  17. For et vakkert arbeide…som vanlig fra deg da..Ser ut som dere har hatt en flott tur også,jammen trenger en det med denne hæslige våren. Men idag er det passe her på Østsiden iallefall.

  18. Vakreste sokkene jeg har sett. Så fint med den heklekanten på da 🙂 Jeg har ikke strikket et sokkepar i hele mitt liv (kremt) men synes det er så flott å se at andre er flinke med strikkepinnenne 🙂 Ha en fortsatt praktfull tirsdag i vårsolen 🙂

  19. Så fine sokker.Kanskje jeg skulle prøve meg på noen sånne engang.Sokker er ikke det kjekkeste jeg strikker,men kanskje jeg hadde likt det bedre om jeg strikket litt mønster:)Her i huset er det han far sjøl som bruker det mest og da blir det vanlige ragger.Ha en fin dag:)

  20. Hei vennen. Det gjør jo ingenting om ein strikker det samme mønsteret når det er så fint. Lageret blir aldri for fult, i alle fall ikkje her. Dei reiser som regel ut fortere enn eg klarer å fylle det. bare fortsett med å strikke sånne flotte sokker du. Eg går med sokker no. blir liksom ikkje varmt her. Men vi håper på varme snart. Ha ein super dag min gode venne. Klem fra Greta

  21. Flotte sokker 🙂 Kanskje jeg skulle prøvd meg på de en gang.
   Tar det lang tid å strikke de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg