Babyteppe med en heklet ytterbord.

Nytt babyteppe.

Kjøpte noen nøster med nydelig mykt garn som jeg ikke visste helt hva jeg skulle bruke til. Men så gikk det plutselig opp et lys for meg og jeg tenkte på et babyteppe for dette garnet. Har strikket utgaven fra Marys Royale babysvøp,men utelatt den ytterste blonden som jeg med sikkerhet ikke har tålmodighet til og strikke. Er visst mye jobb men syntes dette ble fint også med en enkel heklet kant rundt det hele. Har også heklet en lang snor og tredd gjennom hullraden,den kan en bare ta ut hvis en ikke vil ha det. Og teppet er ganske stort og luftig. Nå har jeg kanskje en kjøper på det,men hvis ikke så beholder jeg det selv til det skulle dukke opp en eller annen som trenger det:-) Kan tenkes jeg vil blokke det ut på nytt på en større flate for og få like buer rundt det hele . Men dette ble jeg godt fornøyd med og er bare så mykt og godt og sikkert deilig for en liten baby ♥ http://www.texart.dk/?Links:Strik:Marys_royale_sjal

Brukte 2 store isoporplater og alikevel fikk jeg ikke strekt det ut i alle retninger. Så får nok gjøre det på nytt.

 Ellers er det godt og varmt her i dag med 23 gr i skyggesiden,så nå må vi bare håpe sommeren kommer:-)

  24 kommentarer
  1. Hege: Tusen takk for ros fra deg,og teppet er helt florlett og mykt og godt. Ja nå har Dere vært heldig lenge med sydenvarme og håper du har kost deg mye ute. Men vi har hatt et variert vær,,noen dager med intens varme og dager med bare regn og småguffent. Men nå er vi i juni så på tide med sommer,,den er jo så kort.-)) En fortsatt ny fin uke til deg:-)) Med masse sol og varmt.-))

  2. Åhh, så nydelig teppe, ser skikkelig mykt og lett ut, flink du er 🙂 Her har vi også hatt et utrolig fint vær lenge nå, helt uvant for denne årstiden, blir liksom reddat alt brukes opp nå :))
   Ha en super fin uke, snart nærmer det seg helg..igjen 🙂

  3. Strikkeogheklelise: Takk for det. Er veldig artig og strikke det men som du ser har jeg ikke strikket den ytterste kanten,men blir stort og fint alikevel. Må du få en fin 17.mai og pinse du også:-)

  4. Randi’s tanker om reiser og hv: Mange takk skal du ha Randi.Og så artig og ha en dåpskjole som din mor har strikket. Ja det er arvestykke det. Håper den har blitt brukt til flere. Må du få en fin 17.mai du også +en fin pinsehelg:-)

  5. Anne:Mange takk for det,og er det virkelig 6 mnd siden du kjøpte et slikt teppe av meg da du skulle bli mormor,,fy søren hvor tiden flyr. Ja i morgen skal jeg være sammen med barnebarnet mitt og vi skal kose oss med pølser is og kaker:-) Må du ha en flott dag selv i morgen og en koselig pinsehelg. Klem tilbake til deg:-))

  6. Greta: Tusen tusen takk for det,og med et pent mønster trenger en ikke gjøre så mye mere ut av det:-) Garnet er fra Sparkjøp og heter Emilie,,helt nydelig babygarn.Ja nå er det sommertemperatur her og får bare håpe der fortsetter. Ha en fin kveld og en hyggelig 17.mai til både deg og Torstein:-)

  7. Enda et alldeles fortryllende babyteppe fra deg <3 Åhh tenk at Liam blir 6 mnd 18 mai, så det er litt tid siden jeg fikk tilsendt verdens fineste babyteppe som du laget 🙂 🙂 🙂 Ha en fin fin dag i morgen, og håper du får se barnebarn da 🙂 Klem Anne

  8. hei vennen. For eit nyyydelig teppe. Det blir nok magne som vil ah det der. Kva garn er det du ahr brukt? Tror det ahdde blitt altfor mye viss det skulle vore mer på det. Det enkle er ofte det beste. Skikkelig lekkert altså.
   Så heldig du er som ahr fått sommer alt. Var oppe i 16. grader på det meste i dag, så vis kal vel ikkje klage . vi får ta det vi får. Nyt det du så elnge du ahr det. Fin kveld til deg

  9. denne var babyskjønn :))trengs ikke mer på denne ,og den enkle heklakanten var akkurat passe:)
   Håper du har fått koset deg en stund ute i solveggen du også

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg