Har heklet noe fra gammel årgang.

Ja som Dere ser her så har jeg nå endelig fått tak i ansikter til disse pyntegryteklutene som kan sies og være fra en gammel årgang. Kan jo selv erindre og ha sett slike hos gamle damer for mange år siden. Og mønster har jeg lett etter på nettet og fant kun en oppskrift og bruke og den fant jeg her http://heidiskreativesider.blogspot.no/search/label/Oppskrifter  Men om noen der ute i blogglandia har mønster liggende eller hvet hvor jeg kan få tak på det ville jeg blitt takknemlig for et hint:-)

Har heklet med Gjestal Bomullsport og nål nr 3

Og når en har litt rester av garn så heklet jeg like godt noen grytekluter også(som skal brukes)

Her er det brukt Gjestal Bomullsport og nål nr 3½ og mønster finner du her

 http://hobbystuas.blogg.no/1351366493_bomullsgarn_og_et_mns.html

  

15 kommentarer
  1. Toril: Heisan. Håper du er innom og ser svaret da jeg ikke oppdaget dette føre nå. Men disse fjesene fikk jeg kjøpt fra Hekla sy og strikk ved en dame med navnet Gudny for lenge siden og jeg vet faktisk ikke om den eksisterer lenger heller. Men selv ringte jeg dette nr den gangen og fikk bestilt og det kom i posten. Prøv dette nr her. 22604041.Ellers vet jeg faktisk ikke hvem som fører slike fjes lenger selv. Lykke til.-)

  2. Så utrolig søte…jeg husker mormor hadde sånne hengende på kjøkkenet da jeg var liten og hun hadde fått dem av sin mor <3
   Jeg kom også innom for å ønske deg en nydelig sommer, fine fine deg...for kjenner jeg deg rett ...så virkelig nyter du denne årstiden <3
   En varm sommerklem fra Mette

  3. Ååå, nå ble det mimring her i stua! Slike “dukker” hadde jeg på kjøkkenet som nygift i 1973. Grytekluter som farmor laget til alle nye hjem.
   Om du vil, så tar jeg deg med til Altea (Costa Blanca) på bloggen min. En historisk byvandring i den vakre Middelhavsbyen. Velkommen på besøk!

  4. Herlige grytekluter! Lurer egentlig på hvorfor de har ansikter i midten, de blir jo til pynt. “Alle” hadde vel sånne før.De nederste er også flotte, litt mer anvendlige

  5. Gøy med gamle ting som kommer tilbake.. Hvor kjøpte du dukkeansiktene ? På nettet ?
   Mvh Marianne- Trondheim

  6. Hei vennen. Så stilige dei var da :D. Veit ikkje om eg har sett slike før eg. Kan desverre ikkje hjelpe deg med oppskrift. Håper du finner noen som kan hjelpe emd det.
   Kjempefine dei restegryteklutene dine også. Kjempefine og kvikke farger. Skal skaffe emg litt bommul sport når eg kjem emg til Førde att.
   Håper du ellers har gode dager vennen. klem fra ei som bor i sogn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg