En sommer på hell ?

Hei alle bloggvenner og andre som titter innom.-)

 Ja nå er det lenge siden jeg sist var aktiv her på bloggen,den blir forsømt når vår og sommer kommer. Men denne tiden er så kort så utnytter dagene til noe helt annet en og tenke på blogg og data. Som sikkert flere hvet så flytter vi ut i campingvogna tidlig på forsommeren og får en lang sesong der ute ved sjøen. Men nå har jeg kommet meg hjem igjen da det er tidlig mørkt og litt mere guffent når kveldene kommer,så litt godt er det og begynne og få litt orden her hjemme igjen også etter noen måneder som huset har stått brakk. Men nå skal jeg starte litt pent opp med blogg og ikke minst få prøvd og få oppdatert meg på flere andre her. Noen har jeg så vidt vært innom og kikket på en eller annen gang,,men har ikke vært god til og kommentere. Fy meg……

Starter med og legge ut noen bilder slik himmelen så ut her i går,,og det kom et skikkelig vær med regn og torden. Da startet jeg med pakking og dro hjem.-)

Er sikkert flere som har hatt litt ustabilt vær i det siste også,vært litt til og fra den siste uken med sol/regn og torden.

 

Nå er ikke ferien helt over for våres del,for i uke 40 setter vi oss igjen på flyet og drar avgårde til favorittplassen Puerto Rico og har da 14 dager med enda mere sol og sommer:-) 

 

Litt håndarbeider kommer snart her for både heklenål og strikkepinner har ikke tatt fri i sommer. 

6 kommentarer
  1. Lenge siden sist, men prøver å oppdatere meg litt på bloggene! Så fint å få 2 uker med mere sommer. Vi har vært på torpet i tre uker nå og når jeg får vært på diverse kontroller så drar vi tilbake! En stor klem fra meg og riktig fin ferie til deg!

  2. Velkommen hjem igjen Marianne. Koselig å se deg her igjen. Deilig å ha mer ferie å se frem til. Blir en tur til varmen på oss også, men det er først i november.:-))

  3. får si hvelkommen hjem,koselig å ha deg tilbake igjen :))nå regner det godt her også så vi m nok godta att sommeren er på hell ja,selv har vi nettopp kommet hjem fra varmere himmelstrøk :))

  4. Jeg har også vært fraværende i bloggverdenen denne sommeren. Høres ut som du har kost deg. Deilig å ha litt ferie å se fram til før vinteren kommer.

  5. Velkommen tilbake til bloggverden min venn. Er vant med att du er heilt borte om sommeren. Det er mange som er litt mer fraverende om sommeren. Eg held på ehile tida hehe. Kan liksom ikkje elgge det fra emg heilt. Vel ikkje like mye blogging på meg heller i ferien da. Gleder meg til å sjå kva du ahr holdt på med i sommer. Sikkert mye spennde. Ha ei fin ny uke heime

  6. Så deilig å ha enda en ferie i vente 🙂 Kan være lurt å tanke opp kroppen med litt ekstra sol før vinteren kommer.
   Koselig å ha deg tilbake på blogg igjen da <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg