Lystrekk og flere kluter er det blitt.

Heisan alle kjente og ukjente:-)

Nå har også jeg endelig fått laget trekk til lyslykt,har sett mange forskjellige i både heklet og strikket . Så etter og ha tittet litt rundt på diverse blogger så fant jeg et mønster her som jeg syntes var fint.  Dessuten er det mye fint og se på denne bloggen også http://gavemakeriet.blogspot.no/2012/08/mia-lyslykt-oppskrift.html

Som en ser av bildet er det et stort Norges glass jeg har strikket dette trekket til,men brukt samme masketall og pinner som på mønsteret. Men repetert mønsteret noen ganger ekstra. Og garnet er noe som heter Spar-garn og kjøpt på Sparkjøp til en billig penge. Så passer godt til slike små hobbyprosjekter.  Det lille glasset er også mønster fra samme blogg.

Selve blomsten fant jeg på en annen blogg som er verdt og ta en titt på,,her er det mye fint og gode ideer og hente.

http://greitzan.blogspot.se/2012/06/virka-en-midsommarstang.html

 Men etter Bitta la ut mønster til disse klutene så la jeg min elsk på dette mønsteret,så her er det enda flere ferdige og så er det godt og ha noe på lur.-)

http://www.ravelry.com/patterns/library/bird-cherry-hegg

Og noen nøster måtte jeg bare kjøpe til flere kluter når jeg var i Sverige her forleden.


Med dette så må jeg få ønske hver og en av Dere en riktig så fin helg og takk for at du stakk innom her.-))
35 kommentarer
  1. silje: Tusen hjertelig takk for det,men må jo innrømme at jeg er stadig innom deg og at det er mye som fenger hos deg også. Pent og ordentlig gjort det du lager.-)) En fortsatt koselig søndag til deg også:-))

  2. Herreminhatt så nydelige ting du lager. Det er ikke vanskelig å se at du virkelig gjør deg flid med det du lager, og det synes jeg er kjempeinspirerende.
   Ha en strålende søndag!

  3. Hei. Så flotte lyslykter du har laga. Og flere kopptuer og grytekluter. Fargerike og fine er de. Du er flink!!! Så må jeg bare si at nå har jeg endelig oppdatert bloggen min;) Har vist ikke blogget siden i april, må nok ta meg kraftig sammen heretter;)

  4. akbhandy: Mange takk for det,ja jeg er vel snart den siste som har strikket lystrekk tenker jeg. Men klutene har jeg lagt min elsk på da mønsteret er gøyalt og strikke. Så dette må du også lage deg.-) Ha en fortsatt nydelig uke du også.

  5. Så flotte lystrekk du har laget. Den hvite var helskjønn og det gjorde seg skikkelig med den vakre blomsten. Mange herlige kluter har du også fått laget. Nydelig mønster i lekre farger. Må kanskje prøve med på slike jeg også. 🙂 En riktig flott søndag og en fin ny uke. :-))

  6. Du er så flink .så fine strikka lykter og kluter.Må nok ut og kjøpe garn,får lyst til å prøve.God søndag til deg.

  7. Inger: Takk for det,er mye garn som har en tendens til og farge litt første gangen. Men kan lønne seg og ha litt eddik i skyllevannet ved første vask sies det.

  8. Grete: Takk skal du ha,og ja et teppe i dette hadde sikkert blitt fint. Et pent mønster er det jo,og som du sier er det nesten for galt og bruke det til vask. Men men,,strikker bare flere jeg hvet du:-))

  9. passion4lifeandtravel: Tusen takk søte Mette. Er noen som er veldig kreative og lage mønster på mye,,og disse klutene ble egentlig fine. En fin helg til deg også og nyt været vi har. Klem:-))

  10. Greta: Tusen takk skal du ha,,jeg har tid til og blogge Greta. Men har ikke det store behovet for og skrive eller legge ut noe hver eneste dag,tegn på et kjedelig liv det vel??hihi. Ja garnet fra Sverige har jeg brukt mange ganger og er fornøyd med det. Billiggarnet fra Sparkjøp er godt og bruke,men ville ikke brukt det til klær. Men puter og lignende er det helt greit for. Nå skal vi ut og ta ned forteltet og så blir det vel litt strikk i solen siden i dag. Ha en fin helg videre du også:-))

  11. Hei vennen. Så flotte lykter du ahr laga. Og så kjekt å sjå deg på bloggen att. Ikkje så ofte du ahr tid til å lage nye innlegg skjønner eg. eg har falt heilt for mønsteret til den minste lykta di. Eg er litt sånn finner eg ei oppskrift eg liker så holder eg meg til den. På andre ting så kalrer eg ikkje å holde meg til oppskriftene uansett hehe.
   spennde garn du kjøpte i Sverige da. Har du prøvd det? Vil gjerne høre karaktrestikk av det og det sparkjøpgarnet er det godt å strikke av?
   Flere spørsmål her hehe. Ønsker deg ei god helg der du må kose deg å gjere det du helst vil. klem

  12. venkesstrikk: Tror med sikkerhet du vil like dette mønsteret. Men disse er strikket i Tuva garn jeg hadde fra før av. Og har også brukt pinne nr 3,5 og kuttet ut litt av rillene i start og slutt og heller heklet på en kant rundt på noen av dem.

  13. dette var utrolig flotte lyslykter,du er så flinke med hyggelige detaljer :))og dei klutane var superfine.Strikket akkurat ferdig en klut her no jeg også,har brukt det samme bommulsgarnet som du har her :))veldig godt og drøyt

  14. Det var søtt :)) og fint mønster på klutene 🙂 jeg hadde vel sydd de sammen til et lureteppe tenker jeg, ikke samvittighet til å bruke slike flotte som kluter hihi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg