Gode råd trengs omgående.

Nå har jeg et problem som sikkert flere kanskje har eller har hatt,,trenger noen gode råd snarest for holder på og bli gal av hauger med kattemøkk i gårdsplassen hver eneste dag her. Etter at vi drenerte rundt huset her i sommer så fikk vi et nytt lass med grus i innkjørselsen og der er det nabokatta som liker og gjøre sitt fornødende hver dag. Kan tro det var mange hauger med skitt her mens vi var i campingvogna i sommer når vi kom hjem.

Nå har vi prøvd med noe som heter katt deg vekk,,hjelper ikke,,og har dynket ren eddiksyre som er ganske så sterk i lukt som min mann fikk fra sin arbeidsplass,,dette lukter så vondt at jeg reagerer ute,,men ikke denne forgrømmade katta til naboen. Har også hatt sitronskall og masse pepper i gården her,,men ikke noe stopper denne katta fra og komme igjen og igjen. Har kommet på den her,men stikker fort så vi rekker ikke og sette vannstrålen på den heller. Nå skal vi snart på ferie og bli borte i 14 dager og jeg tenker med skrekk og gru på hvordan det blir i gården her da,,,for nå kaster jeg rett og slett møkka over på plen der den katta bor.

Hvet ikke hva vi skal gjøre med dette problemet som blir til en stor irritasjon her,,,skal jeg prate med naboen som er eier av denne katta eller hva skal jeg gjøre?

Denne haugen med kattemøkk er fra i dag tidlig,,,æsj

Håper noen av Dere gir meg råd som hjelper.Nå er jeg lei av både katta og møkka.17 kommentarer
  1. Hei igjen Marianne, Siden i går har det skjedd ting ang. kattene her.Dyrevernbeskyttelsen kom med bur og fanget 3 av kattene.Da er det bare 5 igjen he he.
   Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med dem og spørre hvilken regler din nabo har å forholde seg til angående Kattehold og sjenanse med kattedritt hoss deg.Du har også rett til å si i fra om at dette er til stor sjenanse for deg og eventuelt små barn som kommer på besøk.
   Ta bilde av kattemøkka og vis dem,Hviss ikke du får noen reaksjon fra dyrevernet så hadde jeg gått til lokalavisen med bilde om hva du må finne deg i av griseri på din gårdsplass. Ikke gi opp.

  2. Nitus: Heisan. Så hyggelig og høre fra deg her igjen. Jeg er nå så lei av kattemøkk her,så får jeg tak i denne katta tror jeg nesten jeg kunne ha drept den med bare hendene. Hver eneste dag er det naboens katt som kommer,og vi har kjøpt dette apparatet (2 stk)og betalt nesten 2300kr.Men om disse virker,nei og atter nei.:( Hjem fra ferie nå og hele gårdsplassen var tilgriset av kattemøkk. Så jeg forstår deg veldig godt også. Er glad i dyr,men det går en grens for hva en skal finne seg i da.

  3. Hei Marianne.Jeg har det samme problemet med katter som gjør i fra seg på inngangspartiet,trappen og i blomsterbedene.
   Naboen har 8 katter,pluss at hun setter ut mat til løskatter som kommer daglig.
   Jeg har prøvd å snakke med henne,men jeg fikk bare beskjed om at jeg ikke var en dyreelsker.
   Jeg har prøvd de samme rådene som du har men ingenting hjelper.
   Har du fått apparatet,og hjelper det?

  4. Takk for koselige bilder og tekst…3mnd lesing…er tilbake, men det går sakte her i leia..Apr..katt: er drittlei problemet her også: ingen av rådene hjelper…så jeg hater katter…

  5. Greta: Er ikke alle som en kan prate med Greta,og vi er lei av og ha det slik så nå er det bestilt et apparat som skal monteres ute på veggen her som visstnok skal holde katter vekk. Er en lyd som katter ikke liker,så får vi bare håpe det løser seg. Hvis ikke så må jeg nok ta en prat med naboen tross alt.-)

  6. fruensvilje: Ikke bare og bare med for mange katter i nabolaget Connie,men jeg kaster skitten over til naboen igjen så håper dem har sett at jeg gjør det. For hvet det er nabokatta da vi har kommet på den flere ganger. Nå har vi bestilt et apparat som koster mye,,men hvis det virker så er hver krone vel anvendt.-) Er nabo som ikke er så lett og prate med heller,,,

  7. MOONBEAMSCORNER: Nei ikke artig med dette problemet,men har nå bestilt et produkt som skal visstnok holde katter unna her.Er noe med en ekkel lyd som ikke katter eller hunder liker. Men 2000kr for og slippe nabokatta vekk. Men håper det virker så er det verdt hver krone.-)

  8. Hei Marianne 🙂 Auda, for en rampete og uoppdragen katt 🙁 Dett er jo lite hyggelig da, og du kan jo ikke ha det sånn fremover…Får håpe at naboen er tilsnakkedes, for ja du bør si ifra. Lykke til. Klem Anne 🙂

  9. skulle gitt deg råd men ser du har prøvd det meste,så da får eg bare ønske dere lykke til med boxen og håper att den virker.Du kan uansett nevne det for katte eigeren,han/hun burde i så fall rydde vekk fra innkjørsla deres medan dere er på ferie

  10. Eg ville ha snakka med naboen eg da. Han burde sette ut ei kattedokasse så kan katten gjere fra seg hos dem sjølv. Håper du får bukt med dette for dette kan ikkje vere noko kjekt nei. Lykke til og god fredagskveld vennen. klem fra meg

  11. Fru Stussli: Tror jeg har funnet ut hva denne boksen er,og den skal vi bestille nå.Er noe som heter Gardex. Så får vi håpe at katteskinnet vil holde seg unna. For nå er vi lei av og ha kattemøkk her hver eneste dag:-((

  12. Her i nabolaget har vi en dame som har satt opp en sånn liten hvit boks som lager en tynn lyd kattene ikke liker. Ingen katter går i hennes hage lengre sier hun. Aner ikke hva denne tingen heter og hvordan lyden er men damen sier hun er fornøyd.
   Jeg er sikker på at naboene som eier katten synes at dette også er ubehagelig, men en katt er jo umulig å oppdra sånn 🙂
   Håper du finner en løsning på problemet.
   Gooood helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg