Tilbake etter ferie.

Hei igjen alle gode bloggvenner og andre nære venner.-)

Ja nå har jeg vært 2 uker i sol og varme igjen og mitt ferieparadis er og blir fortsatt Puerto Rico på Gran Canaria. En passelig flytur unna selv om en bestiller oppdaterte seter og litt ekstra comfort så er det godt når en kan gå ut av flyet etter en 5½ time.  Vi har igjen bodd på toppen av fjellet mellom Puerto Rico og Amadores,så her har en utsikt i det vide og brede og samtidig sentralt til det meste. Drosjer er det ikke vanskelig og få tak på,og ikke koster det rart heller. Men jeg koser vettet av meg her på toppen og tar gjerne noen turer ned til den herlige Amadores stranden som er bare helt nydelig. En ting er sikkert hit drar vi til våren igjen,eller kanskje før.-)

Flyturen nedover gikk denne gangen rett over mot Stavanger og ut til Skottland og videre mot kysten av Engeland og langt vestover føre kapteinen satte nesen videre over Madeira,så jeg fikk faktisk tatt noen bilder fra denne øyen fra flyet.

Utrolig hva en kan få se på en 39000 fot høyde men været ble bare mer og mer klart lenger syd man kom.

Neste bilde er fra innflygningen til Las Palmas.

Ja jeg gnir det inn her jeg,,,,nyter bad og alt er bare herlig….i oktober .-)

Her på toppen av fjellet ser vi ned på Amadores og ut i bakgrunnen skimter vi Teide på Tenerife som en kan se godt i klarvær.

 

Og her er hotellet vi har bodd på nå for 2.gang og vil tilbake igjen.

Soloppgang onsdagsmorgen og samtidig våres siste dag for denne gangen.

Håper noen finner litt glede i mine bilder og at jeg kanskje kan friste flere til og reise hit.-)

Med dette så vil jeg samtidig ønske alle en riktig fin helg og snart er jeg tilbake med litt annet igjen. 17 kommentarer
  1. passion4lifeandtravel: Tusen takk kjære Mette. Vi har hatt det helt nydelig og har bare kost oss og slappet av. Vi elsker varmen solen og ikke minst deilige kvelder som vi kan sitte ute og nyte god mat og avslutte med noe godt i glasset. Ja livet kan være godt:-) En god klem til skjønne deg:-))

  2. Så utrolig fine bilder fra ditt ferieparadis, og ja, jeg fikk absolutt lyst til å reise dit.
   Veldig mange år siden jeg har vært på Gran Cranaria, men til gjengjeld så reiste familien dit mange år etter hverandre i påsken.
   Ser at du igjen har hatt en helt nydelig ferie, akkurat som du og din kjære fortjener <3
   Stor og varm klem fra Mette

  3. Gudrun: Koselig og lese at jeg har vært savnet,og vi har hatt en fin og deilig ferie. Men kommer nok litt håndarbeider utover igjen,så følg med Gudrun.-)

  4. Velkommen hjem, har vært inne på bloggen din,har savnet deg,Spent på hva du viser oss etter hvert.fine bilder,skjønner at du har koset deg,

  5. Velkommen heim igjen Marianne. Ser at du har hatt det fantastisk i varmen. Gleder meg bare enda mer nå når jeg ser de flotte bildene dine. Klem

  6. fruensvilje: Det var rett og slett helt nydelig Connie,og så er jo mye av høsten unnagjort og en har heller fått en god forlengelse av sommeren. Så utover i mars/april så blir det nok en tur igjen. Godt og ha noe og se frem til når en har anledning til det:-)

  7. gretashobby: Tusen takk for det,er bare så herlig og kunne reise vekk og nyte mer sol og varme. Men nå får en vel gjøre seg klar for en vinter igjen,men ikke dumt og utsette ferien til sene høsten så blir det en forlengelse av sommeren og litt mindre høst her hjemme. En fortsatt fin dag til deg:-)

  8. Å det ser herlig ut. Jeg har “bare” vært på Lanzarote 1 gang av Kanariøyene. Har skjønt at Gran canari er bra, så vi får nok ta oss en tur etter hvert. En får sine favorittreisemål. Men dette ser veldig deilig ut 🙂

  9. Sukk sier no eg da og velkommen tilbake til kalde Norge :))dette såg vidunderlig ut,eia var vi der,men vi har nok ikke anledning til tur no så da så hi hi får nyte dine bilder :))ha en fin dag da

  10. Må innrømme at dette så fristende ut, skulle gjerne hatt noen dager i varmere strøk, men det passer ikke inn nå dessverre.
   Kjempefine bilder. Ser ut som dere har kost dere “glugg i hjel” 🙂

  11. Velkommen heim fra flott tur til ferieparadiset ditt. Såg herlig ut ja. Hadde ikkje vore eg imot, kanskje ein annan gong. vakkre bilder har du også tatt. Kjekt å ha litt å gå på no når høsten er her og vinteren snart står for tur. vi andre får klare oss som best vi kan. du har vel snart masse flott å vise frem av håndarbeide også vil eg tro. ønsker deg ei kjempefin helg klem fra sogn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg