Dette er grunnen for litt bloggtørke i det siste.

Hei alle gode bloggvenner og andre kjære venner. Ja nå er det en god stund siden jeg blogget noe her,og det er ikke for at jeg er giddalaus eller lei bloggen. Men har holdt på med oppussing av 2 rom i andre etasje noen uker nå. Og for Dere som har pusset opp så hvet noen sikkert at slikt tar tid,især det som nesten ikke syntes da.Her har vi ikke gjort noe på 19 år nå,så dette var på tide og ikke minst få vekk stygge gyslige farger som var på moten den gangen. Det må understrekes at jeg elsker og male og se forandringer komme frem. Så her har har min handy- mann og jeg selv gjort alt i lag. Vi har revet gamle garderobeskaper og vi har satt opp nye tak noe som kunne merkes i nakken og skuldrene etterhvert,,men slikt trenger man jo ikke snakke for mye om. Hvet noen vil se hva vi har gjort så her kommer noen før og etter bilder.

Begynner med før bilde av soverommet

 

Ja fargene sier vel sitt det,,og ikke minst furusengen.Dette har nå havnet på fyllinga.

Her har vi nytt tak nytt gulv og veggplater og ikke minst en ny Jensen seng(14000kr)

Så denne er god for kroppen,sover godt. Så nå er det blitt lyst og mer innbydende.

Etter dette rommet gikk vi over til mitt data/hobbyrom som også trengte sårt et nytt utseende.

Ja slik så dette ut…..

Burgunderrøde vegger og et stykt furuskrivebord,så etter en god del jobb her også ble både tak/vegger og gulv byttet ut.

Her har jeg malt skrivebord og vegghylle i Lady Matrix farge,grå/blå toner.

Så måtte det jo nye gardiner til og det fant jeg hos Kid i dag til 40% avslag.

Og det som tok tid var og montere dette skapet,her var alt i masse deler. Men vi fikk det opp tilslutt.

Så nå har jeg fått god plass og det har blitt lyst og trivelig her oppe. Noe småtteri bare så er alt klart.

 


21 kommentarer
  1. Randi’s tanker om reiser og hv: Tusen takk Randi.Nå skal jeg snart gå en tur igjennom bloggen din for nå er den verste jobben gjort foreløpig. Så bedre tid på meg. Ønsker deg en riktig fin helg og jeg håper alt er bra.-))

  2. akbhandy: Tusen takk skal du ha,ja vi har stått på nå med både utvendig på huset og nå en god start innvendig. Og jeg blir bare så fornøyd over forandringene her. Så nå går det seg til og godt er jo det. Ha en riktig så fin kveld og en god helg:-))

  3. fruensvilje: Tusen takk Connie,er nok glad i farger selv som du ser vi har hatt det på veggene,men nå var jeg lei. Veggplatene er ikke helt hvite selv om det kan se slik ut,fargen heter Visjon,og det er visst litt rødtone i det hvite. Deilig med lyse rom igjen,og så kan man heller bruke litt farger på gardiner og lignende.

  4. gretashobby: Tusen takk og jeg er fornøyd nå med både det ene og det andre. Var på tide dette etter så mange år. Så farger gjør mye det. Og det har vært litt av en jobb,men så blir det bra når en er ferdig. Klem tilbake til snille deg.-)

  5. solkro: Tusen takk for det Margit,men om jeg kommer til og sitte så mye foran denne skjermen det er nok ikke sikkert. Men skal nok følge med på blogg og litt nyheter. Klem tilbake.-)

  6. Wæoo, så utrolig flotte de rommene ble Marianne. Flinke har dere vært. Vet hvor mye jobbing det er med oppussing, men gurimeg så deilig det er når man er ferdig og ser hvor flott det er blitt. 🙂 ha en flott kveld og kos deg masse. :-))

  7. gratulerer med nye flotte rom :)) jeg er utrolig glad i farger jeg må innrømme det,men jeg ser nå her i huset vårt i Volda att det blir lyst og fint med kvite vegger som mannen hadde på sist vinter,da er det enklere også å leke seg med lekre farger i interiøret :))

  8. Det var litt ei forandring. Og så flott det vart. Er kjekt når ein får gjort slik og har fått gjort alt sjølv. Men du og du for ein jobb. Det var vel verdt det.Skikkelig flott altså.Klem fra meg

  9. Heia
   Ja dette ble kjempefint ,har gledet meg en stund til de bildene 🙂
   Nå får du tid til å sitte litt på pc også tror jeg 🙂
   Goe knib<3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg