Jeg måtte bare…

Som overskriften sier så måtte jeg bare strikke denne puten også etter og ha sett den hos flere bloggere. Hadde lagret mønsteret for lenge siden,men endelig fikk jeg en slik selv. Har brukt i overkant av 4 nøster med Rubin-garn og pinne nr 4. Og ble da ca45x45. Fargen er dyprød men vanskelig og få det frem her nå.

Strikket en klaff på baksiden med knappehull så blir det enkelt og bytte ut trekket når den tid kommer.

Uklart bilde dette.

Her finner du noen flere som har strikket denne fletteputen.

http://strikkogtov.blogg.no/1348000499_trendy_flettepute__me.html

 http://strikkepinnen.blogg.no/1386014934_flettepute__en_langlu.html

Og her  http://hektapaastrikk.blogspot.no/2012/01/flett-i-flett-pute.html

Ellers har det gått noen dager med baking og litt annet som skal være klart for julen,men strikkepinnene går for fullt når kvelden kommer.

Vil få ønske Dere alle en flott helg og mange takk for tidligere kommentarer her hos meg.

 

22 kommentarer
  1. Fru Stussli: Tusen takk snille deg,og du med dine evner så tror jeg du hadde klart og strikke en slik pute. Mange tror fletter er vrient,,,men hånden på hjertet så er det ikke det fru Stussli.-)

  2. strikkogtov: Ja den har fristet meg så lenge…og nå måtte jeg bare strikke den. Tror jeg skal lage den andre også i hesteskomønsteret. Ikke dumt med en åpning så en kan bytte ut trekket etter julen:-)

  3. Skikkelig flott ble puten,likte godt den rødfargen. Blir hekta når jeg ser noe som er laget med fletter 🙂
   Ha en fin førjulstid.

  4. Forstår godt at du bare måtte!! Den ble jo superfin!!
   Hmm med det ser vanskelig ut. Så jeg får holde meg til å sloss for å få til sokker 😀
   Ha en finfin dag!!

  5. solkro Så koselig og se deg her igjen Margit,og mange takk for ros.Håper alt går bra og jeg ønsker deg også en fin førjulstid..Gode klemmer fra meg:-)

  6. passion4lifeandtravel: Veldig hyggelig og lese det fra deg,og jeg håper du fortsatt har det strålende og er fornøyd med tilværelsen. For det unner jeg deg hvet du.-))

  7. Heia,har ikke vært så mye på blogg men jeg måtte bare si at den puten ble kjempelekker:)
   Ha en fin fin førjulstid .
   Mange gode kniber<3<3

  8. Gudrun: Hei så artig at du tittet innom her igjen,og mange takk for ros fra deg. Syntes det er greit og legge ut mønster (linker)slik at flere kan få mulighet til og strikke noe som fenger. Ha en fin førjulstid Gudrun.-)

  9. Greta: Tusen takk skal du ha Greta. Ja vi er nok glad i fletter både du og jeg. Ja jeg strikker hele kvelden og det er jo så artig og samtidig avslappende. Her har vi fulgt med på håndballkampene hver kveld nå,og det har nok sikkert du også. Ha en fortsatt fin helg.-)

  10. fruensvilje: Tusen takk for det Connie,ja fargen er dyp rød og er faktisk fin i sofaen nå,,og jeg er glad i fletter. Ha en fortsatt fin tid fremover du også.-))

  11. passion4lifeandtravel:Tusen takk kjære Mette,og jeg koser meg veldig om dagene nå. Liker og holde på med så mye og nå er det jo ekstra artig og pynte opp og lage litt for julen:-)

  12. Kjempelekker pute. Det er ei lekker flettepute. Etter både din og min smak. Heilt nydelig farge. Har handla inn litt i tilfelle eg skal bake noe eg og. Men vet ikkje om eg rekker det. Bra duvkoser deg om kvelden med strikk da og sikkert nett sett håndball kan eg tenke meg. Stir klem vennen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg